Cum sa...

#ziua indragostitilor #creioane colorate #creioane in forma de inima

Cum sa faci creioane colorate in forma de inima pentru Ziua Indragostitilor

Cand dispui de multa imaginatie, poti da nastere unor proiecte ingenioase, iar daca mai ai si copii prin preajma, care iti poti da o mana de ajutor, munca ta deja devine mult mai usoara. Un proiect simpatic pentru Valentine's Day poate fi cel de realizare a creioanelor colorate, in forma de inima. Le poti oferi drept cadou celor dragi sau le poti folosi pentru a decora diverse spatii din casa.

Materiale necesare pentru creioane colorate in forma de inima

  • un pachet de creioane colorate cerate
  • o tava din silicon pentru copt, cu forme de inimioare
  • hartie de copt
  • un cutit
  • un cuptor incins
  • sclipici (optional)

Pasi de urmat pentru realizarea creioanelor de Ziua Indragostitilor

Intinde un prosop de hartie pe masa, deoarece exista riscul ca mici particule de creion sa se imprastie si, dupa cum stii, ceara se scoate greu de pe lemn, plastic si materiale textile.

Scoate toate creioanele din pachet si, cu un cutit bine ascutit, taie-le in mai multe segmente. Pentru un efect cromatic surprinzator, combina bucati de creioane de diferite culori (cam 5-6 bucati pentru fiecare inimioara).

Incinge cuptorul la 150 de grade si, pana se incalzeste, asaza cate o bucata de hartie de copt in fiecare forma de inima din tava de silicon, apoi pune cate un cuib de creioane.

Daca vrei ca la final creioanele de Ziua Indragostitilor sa aiba si particule sclipitoare, presara in fiecare forma cate putin glitter (se gaseste in magazine, la raioanele de produse pentru unghii sau la cele cu produse pentru petreceri).

Introdu tava cu bucatile de creioane in cuptorul incins, iar dupa 10 minute verifica starea micilor decoratiuni de Valentine's Day. Creioanele ar trebui sa fie topite, culorile ar trebui sa fie amestecate, iar decoratiunile ar trebui sa capete forma de inima.

Scoate tava din cuptor si lasa inimioarele tale colorate sa se raceasca. Cu grija, impinge-le afara din tava. Daca nu le poti scoate, nu le forta, intrucat risti sa le rupi. Cel mai bine este sa asezi tava in congelator pentru jumatate de ora, apoi sa repeti pasul.

Creioanele in forma de inima pentru Ziua Indragostitilor ar trebui sa arate precum cele din imagine. Leaga-le cu ata sau asaza-le in cutiute pentru cadouri.

Sursa foto: brightnest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare