Cum sa...

#dezinfectare masti de fata #curatare masti de fata #masti de fata rareutilizabile #masti de fata

Cum sa cureti si sa dezinfectezi corect mastile de fata

Daca ai ales sa-ti achizitionezi masti de fata refolosibile, in schimbul celor de unica folosinta, trebuie sa ai grija sa le speli si sa le dezinfectezi dupa fiecare purtare. Altfel, acestea se transforma intr-un loc propice dezvoltarii de microbi.

Iata cum trebuie sa speli si sa dezinfectezi in mod corect masca reutilizabila!

Cum curatati mastile de fata

Mastile de protectie pot fi spalate fara problema in masina de spalat rufe. Se pot spala la o temperatura mai mare decat restul hainelor, folosind un detergent cu rol dezinfectant.

Dupa spalare, lasa masca la uscat si, inainte de a o folosi ai grija sa calci masca pentru a omori orice forma de virusi care mai pot ramane pe aceasta.

Atentie! Filtrele nu se spala! Acestea sunt de unica folosinta

Filtrele folosite pentru mastile de protectie sunt de unica folosinta si trebuie aruncate dupa fiecare folosire.  Chiar daca unele dintre acestea sunt fabricate dintre-un material ce poate fi spalat, producatorii anunta ca sunt destinate unei singure folosinte. 

Cat de des se spala mastile de protectie

Mastile trebuie spalate foarte bine dupa fiecare folosire. Cu atat mai mult cu cat mergi intr-un magazin sau un alt loc public unde pericolul de infectare este foarte mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea