Cum sa...

#amenajarea casei #pantofi #stil design # depozitare incaltaminte # cum sa depozitezi

Cum mentii in ordine incaltamintea in spatiile mici: 3 sfaturi practice

Inainte de ati organiza incaltamintea, mai ales daca ai foarte multa, ar trebui sa o sortezi pe grupuri, apoi sa gasesti diverse locuri in casa pentru a o depozita. De asemenea, dupa ce sortezi incaltamintea, alege-o pe cea care o utilizezi frecvent si scapa de cea pe care nu o mai porti. Iata cum poti aseza cat mai ordonat incaltamintea in spatiile mici, astfel incat aceasta sa fie in armonie cu intregul decor:

1. Rafturile pentru pantofi

Cel mai la indemana spatiu pentru a depozita incaltamintea sunt rafturile. Acestea pot fi confectionate in functie de spatiul pe care il detii. Pentru mai multa comoditate, poti folosi chiar si rafturile mobile. Acestea sunt perfecte pentru orice tip de decor si sunt foarte utile, deoarece le poti muta rapid, astfel incat incaltamintea sa fie mereu la indemana.

2. Cutiile pentru pantofi

Una dintre cele mai bune idei de a depozita pantofii sunt propriile lor cutii. De asemenea, pentru a crea un efect mai spectaculos pentru decorul casei tale, poti alege niste cutii cu imprimeuri grafice sau alte modele simple. Pentru a gasi si mai usor pantofii de care ai nevoie, taie capacele cutiilor pe jumatate sau alege unele cu parti laterale transparente. Daca nu te incanta ideea cutiilor din carton, atunci poti opta pentru cutii din plastic transparente.

3. Organizatoarele pentru pantofi

Daca ai foarte multa incaltaminte, iar spatiul casei tale este destul de limitat, atunci poti sa ascunzi foarte multe perechi de pantofi in organizatoare speciale, realizate din panza rezistenta si pe care le poti agata chiar si de usile interioare ale dulapurilor.

Aceste organizatoare speciale pentru pantofi sunt foarte incapatoare si sunt formate din separatoare mai mici, care iti permit sa ordonezi eficient si la indemana toate perechile tale de pantofi.

Poti aseza aceste separatoare chiar si pe hol ori in orice colt al casei. De asemenea, le poti gasi in numeroase variante, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de decor.

Sursa foto: nosotras.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului