Cum sa...

#cum sa elimin mirosul de tutun #miros tutun #fumat

Cum elimini mirosul de tutun din casa

Tutunul da un miros foarte neplăcut, mai ales dacă fumezi in spatii inchise. Rămâne impregnat în perdele, mobilier și chiar pereții casei și cu greu poți sa îl mai elimini. Dacă vrei însă sa scapi de mirosul neplăcut al tigarilor în casa trebuie sa urmezi câțiva pași simpli:

 Ventilație corecta

 Dacă alegi sa fumezi în casa, trebuie sa instalezi în primul rând o ventilație corecta, în special în încăperile în care fumezi.

 Instaleaza purificatoare

 Este, de asemenea, o idee bună să instalezi în locuinta purificatoare de aer care filtrează substanțele nocive și imbunatatesc calitatea aerului.

 Nu uita țigările în scrumiera   `          

 Evita acumularea de țigări în scrumiere, deoarece acestea vor da un miros și mai puternic si vor face mai greu de eliminat mirosul de tutun.

 Folosește apa cu otet

 Un bun remediu pentru a elimina miroul de țigara din casa otetul. Pune un vas cu apa pe foc și când începe sa fiarba adauga o treime de otet alb. Lasă-l sa fiarba un sfert de ora și pune vasul în încăperile în care miroase tutunul.

Vaporii de apă vor inunda camera și astfel vor elimina mirosul de țigări. De asemenea, poți pune boluri cu otet pe timpul nopții în caremere în care fumezi.

 Boabele de cafea

 O altă soluție eficientă este sa imprastii câteva boabe de cafea în camera în care fumezi pentru a neutraliza mirosul enervant de tutun.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare