Cum sa...

# lacat blocat # deschidere lacat #lacat

Cum deschizi un lacat fara cheie

Lacătele sunt instrumente foarte utile atunci când vine vorba despre protejarea anumitor obiecte, cum ar fi cutii de securitate, dulapuri în licee sau săli de sport, biciclete, motociclete sau multe alte lucruri. Cu toate acestea, atunci când am pierdut cheia, ele sunt o adevărată provocare, deoarece este aproape imposibil să le deschizi fără cheia corespunzatoare. 

Cum se deschide un lacăt cu un ciocan

Există diferite tehnici care ne pot ajuta să deschidem un lacat chiar dacă cheia a fost pierdută. Unul dintre ele este un ciocan. Totuși, în ciuda a ceea ce s-ar putea gândi la început, este un exercițiu care necesită mai multă abilitate decât forță. Această tehnică este utilă în special în cazul lacătelor cu o parolă.

Ceea ce trebuie să facem este să țineți lacătul cu o mână, în timp ce, cu ciocanul în celălalta, să atingem usor arcul lacătului. Obiectivul acestei tehnici este acela că, datorită vibrației, incuietoarea se mișcă puțin câte puțin. Nu este vorba de lovirea lacătului foarte tare. De fapt, aceasta poate provoca o ruperea acestuia, fără a se deschide. Ceea ce trebuie să realizați este că, datorită vibrației loviturii ciocanului, în final, poziția blocării este cea a deschiderii. Din acest motiv, este o tehnică bazată pe a da multe lovituri mici, constante și continue este cheia catre succes. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea