Cum sa...

#spray Puressentiel #Puressentiel #pulverizare #aer curat

Cu numai cateva pulverizari aerul din casa ta va fi curat cum nu ai sperat!

Aerul pe care il respiram este foarte important pentru sanatate, de aceea trebuie sa avem grija sa fie cat mai pur si curat in permanenta. In mediul exterior nu putem controla aerul pe care il inhalam, dar putem controla puritatea celui pe care il respiram in propria casa.

Bucura-te de un aer curat la tine acasa cu spray-ul purificator Puressentiel! Cu 41 de uleiuri esentiale, 100% naturale, de origine vegetala, el este o solutia naturala in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor, acarienilor sau mirosurilor neplacute.

Cu ajutorul spray-ului Puressentiel Purifying, calitatea aerului respirat va fi mult imbunatatita. Acum cu mult mai multa usurinta, elementele naturale lupta impotriva virusurilor, a bacteriilor, purifica aerul, omoara microbii, au efect repelent asupra acarienilor si a insectelor, indepatand chiar si mucegaiul.

Spray-ul Puressentiel Purifying este singurul BIOCID NATURAL (Avizat de Ministerul Sanatatii) a carui eficacitate a fost testata in 12 studii clinice! Este un produs cu efect anti-infectios (antiviral, antibacterian), antiseptic, antifungic, anti-acarieni si previne aparitia mucegaiului. De asemenea, indeparteaza sursa alergiilor sau a epidemiilor, eradicand in mod natural agentii patogeni, ceea ce il face ideal de folosit in perioada racelilor, gripelor, infectiilor respiratorii sau pentru persoane predispuse la alergii.

Produsul curata si purifica aerul din incapere si poate fi folosit peste tot: la birou, in dormitor, in baie, in masina si va aduce beneficii intregii familii.

Protocolul de utilizare este usor de implementat.

Utilizarea initiala are efect in purificarea incaperii, prevenirea epidemiilor si indepartarea mirosurilor neplacute: se folosesc 6-8 pufuri in aer, in cele 4 colturi ale camerei, o data pe zi. Poate fi folosit pe covoare, paturi, saltele sau alte suprafete. Parasiti camera, lasati sa actioneze 30 minute, dupa care aerisiti. Utilizarea zilnica are efect de prevenire si indepartare a mirosurilor neplacute: se folosesc 2 pufuri, o data pe zi.

Ca precautii de utilizare, produsul nu se recomanda a se folosi in apropierea copiilor sub 30 luni sau in apropierea femeilor insarcinate. Dupa folosire se recomanda sa asteptati 30 minute inainte de a aduce copilul inapoi in camera.

Formula Puressentiel nu contine gaz propulsor, conservanti, coloranti, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice.

Pentru dezinfectarea mainilor si suprafetelor, compania vine in intampinarea nevoilor cu alte doua produse: Gelul Antibacterian Purifiant si Lotiunea Antibacteriana Spray.

Ambele produse contin 100% ingrediente active naturale (3EOBBD: Lamaie, Lavanda si Tea Tree), sunt imbogatite cu Aloe Vera si glicerina vegetala - curata mainile, dezinfecteaza, nu usuca pielea mainillor (protejeaza si emoliaza). Formula se absoarbe instant, este nelipicioasa si  are efect rapid (omoara 99,9% dintre virusuri si bacterii dupa primele minute de la utilizare). Are un parfum proaspat, placut, natural. Curata rapid mainile si suprafetele (volan, telefon, chei) fara apa si sapun, nefiind necesara clatirea dupa utilizare.

Produsele Puressentiel ne fac viata mai usoara si ne ajuta la pastrarea noilor reguli de igiena impuse de aparitia epidemiilor.

Gama Puressentiel este distribuita in Romania de catre ND Medhealth, companie ce activeaza in domeniul sanatatii si pot fi achizitionate atat din farmacii, cat si  din mediul online.

Te invitam si pe retelele sociale:

www.facebook.com/puressentielromania si www.instagram.com/puressentielromania

Sursa foto: Puressentiel

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului