Cum sa...

#solutie ieftina de curatat #curatare cu otet #curatenia de toamna #curatenie #otet

Cel mai ieftin produs de curatat! Il ai in bucatarie si nu aveai idee

Curatenia este un capitol esential in agenda oricarei gospodine. Toata lumea isi doreste ca produsele de curatat pe care le achizitioneaza sa fie cele mai bune si sa isi faca treaba, dar de multe ori acest lucru nu se intampla. Azi va propunem cinci metode de curatare rapida, eficienta si ieftina!

Daca iti doresti geamuri si oglinzi imaculate, dar nu vrei sa dai multi bani pe produsele de curatenie, noi avem solutia pentru grijile tale! Pune intr-un recipient cu pulverizator otet, amonian si putin apa calda apoi agita bine compozitia si sterge-ti geamurile.

Spune adio calcarului din casa! Pune intr-un recipient apa si otet, in cantitati egale apoi foloseste solutia in locurile afectate. Sterge cu o carpa moale si vei sesiza diferenta de la prima curatare.

Daca floarea de la dus nu mai fuctioneaza cum trebuie se poate sa fie infundata de depunerile de calcar. Tot ce trebuie sa este sa iei o punga si sa pui otet in ea dupa care pui capul dusului in punga si il lasi peste noapte ca sa se curete bine. Dimineata inlaturi punga si lasi apa putin sa curga pentru a indeprta otetul.

Covorul tau si-a pierdut din stralucire, iar culorile-i sunt imbacsite? Ei bine, tot ce trebuie sa faci pentru a-l aduce la viata este sa il cureti cu o solutie facuta din doua parti apa fiarta si o parte otet. Curata covorul doar dupa ce l-ai aspirat bine.

Daca obiectele de metal din casa si-au pierdut luciu, nu-ti pierde speranta! Le poti face din nou sclipitoare cu o solutie simpla si ieftina: fa o pasta din doua linguri de sare, putina faina si 1-2 linguri de otet. Aplica pe suprafata obiectului si freaca bine cu un burete, apoi clateste si sterge obiectul.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea