Cum sa...

#apa clocotita #apa fiarta #gradina #casa

Ce se intampla daca pui un vas cu apa clocotita in cuptorul cu microunde. Vei ramane uimit

Apa clocotita poate face minuni in gopodaria ta. Daca pui un vas cu apa foarte fierbinte in cuptorul cu microunde il vei putea face ca nou.

 

Adauga si putina zeama de lamaie si lasa apa cateva minute sa actioneze. Dupa ce aceasta se raceste, curata cuptorul si vei vedea cat de repede se elimina murdaria, chiar si petele vechi de grasime.

Tot cu apa clocotita poti curata perfect si bijuteriile. Pune pe fundul unui vas un strat de folie de aluminiu, asaza bijuteriile, presara peste ele putin bicarbonat de sodiu si apoi toarna apa clocotita. Lasa apa sa se raceasca, apoi sterge bijuteriile cu o carpa curata si moale. Vor arata ca noi.

Apa clocotita, de ajutor si in gradina

Apa clocotita poate fi de mare ajutor si in gradina, mai ales daca vrei sa scapi de buruienile din curte, fara sa folosesti produse care contin chimicale. Mare atentie insa cand transporti apa. Indicat este sa faci mai multe drumuri, cu o cantitate de apa mica.

Apa clocotita elimina mirosurile neplacute

Apa clocotita in care adaugi arome va reimprospata aerul din casa ta. Pune o oala cu apa pe aragaz cu cateva felii de lamaie, cu cateva nucsoare si cu 2-3 betisoare de scortisoara si las-o sa fiarba (supravegheat) pe aragaz pana cand mirosurile neplacute din casa ta vor disparea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului