Cum sa...

#decorare living #aranjamente florale #masuta de cafea #aranjamente #decorare masuta de cafea

Adu primavara in casa ta! Doua aranjamente florale perfecte pentru decorarea livingului

Primavara este aici, chiar daca vremea de afara ne face sa simtim ca a ne aflam in plina iarna. Poti aduce veselie si culoare in casa ta cu doua aranjamente florale, pe care le poti crea chiar tu, acasa. Sunt perfecte pentru a fi tinute pe masuta de cafea pentru a te bucura de frumusetea lor.

Lalele plutitoare

Acesta este cel mai simplu aranjament pe care oricine il poate face acasa. Trebuie doar sa achizitionezi tot ceea ce ai nevoie pentru acest aranjament:

  • lalele
  • trandafiri de dimensiuni mici
  • ramuri subtiri
  • un bol rotund, din sticla, suficient de mare
  • apa

Asigura-te ca bolul de sticla este perfect curat, apoi umple-l cu apa. Poti adauga in apa putin ingrasamant special pentru florile din vaza, ca acestea sa reziste mai mult timp. Daca folosesti un ingrasamant solid, amesteca foarte bine pana cand acesta se dizolva.

Taie cativa trandafiri de dimensiuni mici, lasand doar jumatate de centimetru de codita, sau mai putina, astfel incat sa poata pluti la suprafata apei. Desfa-le cu grija petalele pentru a-i ajuta sa pluteasca si a impiedica scufundarea acestora.

Taie coditele lalelelor, astfel incat sa nu fie prea lungi, dar nici prea scurte si sa poata sa absoarba apa. Asaza-le una langa alta intr-o parte a bolului si pune peste acestea una sau doua crengute de pom.

In functie de dimensiunea bolului poti folosi una, trei sau mai multe lalele. Ai grija insa sa nu fie supra incarcat.

Surse foto: southernliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea