Cum sa...

# decoratiuni uimitoare #decoratiuni ciment

6 decoratiuni uimitoare pe care le poti crea cu ajutorul cimentului! VIDEO

Cu putina imaginatie poti creea decoratiuni uimitoare pentru casa ta. Iar cimentul este perfect pentru acest lucru. Iata cum poti creea ghivece unice, suport pentru prajituri sau decoratiuni pentru baie!

1. Ghiveci dintr-o punga de cafea

Dupa ce ai terminat de baut cafeaua, curata bine ambalajul si umple punga cu ciment alb. Adauga in mijloc un pahar din plastic, in care sa adaugi cateva pietricele sau o piatra mai mare. Greutatea acestora vor tine paharul in interorul cimentului. Cu o sfoara leaga punga la jumate si lasa cimentul sa se usuce foarte bine. Foloseste apoi ghiveciul pentru plante suculente mici.

2. Fructiera

Tot cu ajutorul cimentului poti obtine o fructiera unica. Ai nevoie de niste 4 frunze mari de dovleac pe care sa le asezi intr-un bol incapator. Ai grija ca acestea sa acopera compet suprafata bolului. Umple apoi bolul cu ciment si asaza in mijloc un alt castron in care sa adaugi catefa pietre. Cand cimentul s-a intarit desprinde cu grija frunzele de pe acesta si foloseste noul bol pentru a depozita fructele tale favorite.

3. Suport pentru prajituri

Cu ajutorul cimentului poti obtie un suport pentru prajituri fara a cheltui bani. Ai nevoie de un picior de pahar (il poti pastra in momentul in care spargi un pahar) si de un capac de cutie, de forma rotunda. Umple capacul cu ciment, asaza piciorul paharului in centru si lasa-l sa se usuce. Cand s-a uscat il poti folosi pe post de suport pentru servirea prajiturilor. Musafirii vor fi incantati.

4. Decoratiune pentru baie

Umple o rama pentru poza, de culoare alba, cu ciment. Lipeste pe aceasta bilute din sticla in nuante de alb si albastru. Adauga inca in strat de ciment care sa intre bine prin spatiile libere dintre bile. Curata apoi sticla foarte bine si la sa cimentul sa se usuce.

5. Foc de tabara

Cu ajutorul unui ciment de cumoare gri, poti realiza un focar pentru gradina. Umple un bol cu ciment si asaza un altul deasupra lui. Umple bolul cu pietre pentru a nu se ridica la suprafata si lasa cimentul sa se usuce foarte bine. Asaza in acesta o cutie cu nuieluse de mici dimensiuni si pune un ''gratar'' din sarma deasupra. Asaza peste acestea un strat de bile din sticla. Cand petreci timp in gradina impreuna cu prietenii sau familia aprinde focul si bucura-te de o atmosfera de poveste.

6. Ghiveci din cizmele vechi

Cizmele vechi, din cauciuc, ce nu mai pot fi folosite pot fi transformate in ghivece pentru flori. Umple-le cu ciment si asaza un pahar in acestea. Fixeaza paharul cu ajutorul unor pietre. Cand cimentul se usuca taie cizma. Este posibil sa fie nevoie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea