Cum sa...

#obiecte #sfaturi practice #locuinta aglomerata #ordonare locuinta

5 lucruri simple, care iti aglomereaza casa! Iata cum le poti gasi o un loc perfect

In casa ta exista cel putin zece lucruri marunte, care iti aglomereaza insa decorul foarte mult. Pentru a-ti mentine casa in ordine perfecta, trebuie sa ai grija si la aceste aspecte minore. Iata care sunt lucrurile care pot strica decorul casei tale si au nevoie de un loc special de depozitare:

1. Cheile de la masina

Intotdeauna pierzi minute in sir sa iti gasesti cheile de la masina? Acestea sunt unul dintre lucrurile marunte pe care le tii in casa la voia intamplarii. Pentru a le avea mereu la indemana, poti sa prinzi pe peretele de la usa de la intrare un carlig micut sau sa iti confectionezi o caseta, in care sa tii ordonat toate cheile casei.

2. Telecomenzile

Unul dintre cele mai cautate lucruri din casa sunt telecomenzile. Acestea se "ascund" foarte usor, iar tu pierzi timp pretios in cautarea lor. Pentru a le gasi rapid, depoziteaza-le intr-o cutie mare de trabuc vintage sau intr-un cos de rachita.

3. Echipamentul de vacanta

Spatiul din locuintele moderne a devenit din ce in ce mai limitat, asadar cu greu poti gasi un loc ferit pentru obiectele pe care le folosesti zilnic. Daca mai esti si pasionat de calatorii, iar pentru asta ai un echipament special, locurile de depozitare sunt infinit mult mai putine. Pentru a mentine departe de ochii musafirilor echipamentele de vacanta, aranjeaza-le ordonat in cutii din plastic sau din panza si asaza-le sub pat.

4. Hainele vechi

De fiecare data cand facem ordine in dulapurile cu haine, avem tendinta de a pastra lucruri in ideea ca le vom mai purta la un moment dat. Bineinteles ca acest lucru nu se va mai intampla niciodata, iar hainele vechi ocupa spatiul din casa inutil. Daca vrei totusi sa le pastrezi, pune-le intr-un dulap din garaj sau decoreaza-ti dormitorul cu ele.

5. Curelele, esarfele si gentile de mana

Aceste obiecte sunt mereu imprastiate prin casa. Daca vrei sa le tii ordonat, prinde pe peretii din dormitor sau langa cuier cateva umerase simple si decoreaza-ti casa cu ele. Acestea vor da o pata de culoare peretilor tai, facandu-ti decorul mult mai vesel.

Sursa foto: brightnest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea