Cum sa...

# mobila hol # idei decor #decorul casei #mobila casa #decoratiuni casa #amenajarea casei

3 proiecte de decor simple pentru casa ta

Cand vrei sa schimbi ceva in casa, in primul rand te gandesti la buget, Si, de multe ori, te lasi descurajat de suma pe care trebuie sa o scoti din portofel pentru a face o schimbare. Designerii au insa cateva idei simple, pe care le poti pune tu in practica si care nu necesita investitii considerabile. Unele chiar nu costa nimic:  

1. Un pantofar nou 

Cand se aduna prea multi pantofi in hol, ai senzatia ca intreaga casa s-a micsorat. Si cum cu greu gasesti pantofare care sa satisfaca exigentele si nevoia de depozitare ale unei femei sau ale unei familii numeroase, iata o idee simpla: pantofarul facut dintr-o scara. Poti folosi una veche, de la tara, pe care sa o slefuiesti si sa o vopsesti dupa placul inimii. Pe trepte vei aseza cateva placi de scandura pe care le poti achizitiona destul de ieftin de la magazinele de bricolaj. Foloseste lemn de pin, este mai ieftin, usor de intretinut si il poti vopsi repede: 

2. Pietre decorate cu carioca 

Nu te-ai fi gandit la asta, nu-i asa? Cateva pietre pot deveni niste obiecte de decor foarte interesante, prin simpla lor colorare. Si nu ai nevoie decat de un marker (sau cateva de culori diferite) si putina inspiratie. Poti face modele abstracte sau nu, poti gasi inspiratie pe internet sau chiar in jurul tau. Pune-le intr-un vas de sticla sau pe o polita pentru a fi admirate. Poti decora in acelasi fel si vaze de ceramica sau sticla, chiar scaune vechi a caror tapiterie (intacta, nu rupta, cel mult patata) nu te mai satisface. 

3. Tapet din mostre de culoare

Vrei sa schimbi aspectul unui perete? Nimic mai simplu. Mergi la orice magazin care comercializeaza vopsea si cere un paletar. Poti face acest lucru si online, evident. Apoi taie mostrele de culoare si lipsete-le pe perete in forma pe care ti-o doresti. Nu-i asa ca nu e greu?

Foto: pinterest.com, buzzfeed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului