Cum sa...

#sfaturi amenajare casa #sfaturi practice #amenajarea casei

3 pasi de urmat pentru revonarea casei mult mai eficient

Ai ajuns in punctul in care casa ta nu mai corespunde nevoilor tale si simti nevoia de o imbunatatire? Pentru ca din cauza bugetului nu te poti muta intr-o noua casa, cea mai buna varianta este sa incepi sa faci renovari in toate camerele, inclusiv sa schimbi mobila veche din casa.

 

Ai stabilite lucrurile pe care vrei sa le modifici si in aceeasi masura ai o lista cu toate lucrurile noi pe care le vrei in casa, dar, cu taote acestea, nu stii ce site-uri sunt utile pentru casa ta si care sunt cele mai bune preturi pentru acestea.

Arunca mobila veche, uzata si care nu iti mai serveste in casa

Fiecare om are in casa mobila veche, mostenita de la bunici si de la parinti, care a servit la inceput, cand te-ai mutat in casa si aveai nevoie de un spatiu de depozitare. Chiar daca a fost utila in vremea aceea, acum, nu mai este de folos si reprezinta un impediment in amenajarea locuintei noi.

S-au adunat multe piese de mobilier si tu nu stii cum si unde sa le depozitezi. O solutie eficienta si optima, gasita in online, dar care activeaza in offline, este firma Engineer Moving. Serviciile de mutare si depozitare mobila sunt din ce in ce mai simple si mai rapide si se adapteaza din ce in ce mai mult la cerintele pietii: demontari, montari, depozitare temporare a mobilei, mutari mobila Bucuresti, mutari internationale mobilier, precum si relocari.

Echipeaza apartamentul cu diferite sisteme de siguranta

Se intampla atat de des evenimente precum efractii, furturi si spargeri atat la centrele comerciale, cat si la apartamente, incat teama ca ti se va intampla si tie un asemenea incident, iti aduce neliniste. Tot mai multi romani apeleaza la solutii tehnologice de adaptare si dotare a apartamentului cu cele mai noi si sigure dotari de pe piata.

Pe www.electrainstal.ro gasesti un catalog variat de videointerfoane pentru blocuri si sisteme digitale de monitorizare si blocare a accesului atat in apartament, cat si in bloc.

Daca tot te-ai hotarat sa iti reamenajezi apartamentul, un pas eficient si sigur este sa aloci timp si bani pentru sistemele de siguranta.

Finisaje noi pentru o locuinta durabila

Durabilitatea locuintei, in general, depinde foarte mult de finisajele pe care le are. De la stabilitatea stalpilor de sustinere pana la vopseaua aplicata pe pereti. Trebuie sa tii cont de vechimea apartamentului si de ultima modificare pe care a suferit-o. Daca esti predispus la astfel de schimbari, trebuie sa iti indrepti atentia catre materiale de constructie de calitate, care sa te ajute sa iti modifici casa rapid si simplu. Un important factor pe care trebuie sa il iei in considerare, este izolarea termica. O casa izolata va avea mai multe sanse sa reziste in timp si iti va oferi mult mai multa caldura.

Dupa ce ai terminat cu toate finisajele si detaliile, poti sa incepi sa cauti o mobila noua, care sa se potriveasca cu noul stil al casei, precum si mici aranjamente si decoratiuni pentru a expulza incaperea

Sursa foto: pexels.com

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului