Cum sa...

# pilota sezon rece #pilota

11 modele de pilote potrivite pentru sezonul rece

In sezonul rece, aproapte toti cautam produse de calitate care sa ne ofere confortul dorit. Se stie ca temperatura influenteaza semnificativ somnul, de aceea avem intotdeauna nevoie de o pilota adecvata sezonului in care ne aflam. Pe langa faptul ca ofera o protectie corespunzatoare, un asemenea articol ne ajuta sa evitam si alte situatii neplacute, cum ar fi blocarea fluxului de aer, transpiratia in exces ori supraincalzirea materialelor si a corpului. De regula, pentru iarna sunt indicate pilotele cu densitate ridicata, de 400-500 grame/mp, insa exista si produse care au intre 200 si 400 grame/mp de umplutura si care pot fi utilizate cu succes cand afara este frig. Daca nu stii cum sa faci o alegere potrivita, am selectat pentru tine cateva modele de pilote ideale pentru sezonul rece.

1. Pilota Green Future Nature din bambus

Este una dintre cele mai bune modele de pilote, caracteristicile sale extraordinare datorandu-se fibrei de bambus care are o structura cu goluri de aer in interior. Foarte calduroasa, antialergica si cu proprietati antimicrobiene naturale, pilota reprezinta o alegere perfecta pentru sezonul rece.

2. Pilota Cotton Box din 100% bumbac satinat

Cu o umplutura din bumbac si un invelis exterior din bumbac satinat, aceasta pilota ofera utilizatorilor un confort ridicat pe parcursul noptii. Are o densitate de 300 grame/mp si este disponibila in diferite dimensiuni.

3. Pilota Alcam Bamboo Sense

Element cheie pentru odihna oricui, pilota este confectionata dintr-un amestec  de fibra de bambus si fibra siliconica. Acest tip de umplutura asigura durabilitate, rezistenta, caldura si ofera o senzatie de relaxare si prospetime.

4. Pilota Alcam din lana merino

Pilota are o umplutura din lana si fibra siliconica, invelis exterior din microfibra si o densitate de 300 grame/mp. Poate fi folosita in toate cele patru anotimpuri intrucat lana este un material care asigura caldura pe timp de iarna si racoare in sezonul estival.

5. Pilota Green Future Endurance

Daca-ti doresti o pilota antialergica si usoara, opteaza pentru acest produs cu umplutura de vata siliconica. Asigura o termoizolare buna datorita aerului din interiorul straturilor de vata si are o durata de viata indelungata, asa ca o vei folosi in mai multe sezoane de frig.

6. Pilota Cotton Box cu bumbac si lana

Are o densitate de 300 grame/mp si o umplutura din lana, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in orice anotimp intrucat ofera un confort termic optim. La exterior, pilota are bumbac, un material extraordinar de bun, delicat si calduros.

7. Pilota Green Future Life cu umplutura de nanofibra

Desi nu are o densitate foarte mare, aceasta pilota este pufoasa si usoara si reprezinta o alternativa deosebita pentru modelele din puf de gasca. Structura permeabila a umpluturii de nanofibra retine foarte mult aer in interiorul fibrelor, astfel ca izoleaza excelent. Nu dezvolta bacterii sau acarieni, prin urmare este o optiune ideala si pentru cei alergici.

8. Pilota Green Future cu puf si pene de gasca

Disponibila in diverse variante si cu proportii diferite de puf si pene mici de gasca, aceasta pilota aduce siguranta si caldura in sezonul rece. Impreuna cu tesatura sa din bumbac tratata impotriva acarienilor, asigura o ventilatie perfecta si previne transpiratia in timpul somnului.

9. Pilota Pikolin Anti-mites

Este umpluta 100% cu poliester si are un invelis din microfibra silk touch, insa reprezinta una dintre cele mai bune pilote pentru sezonul rece. De fapt, poate fi folosita in toate anotimpurile pentru ca ofera un indice de caldura exceptional.

10. Pilota Heckett&Lane Platinum Dubb

Un pic mai grea decat alte modele din cauza umpluturii din fibre si gel fresh cu memorie, pilota Platinum Dubb are aceeasi calitate inalta ca si produsele mai usoare. Suprafata sa este din bumbac, astfel ca ofera un confort uimitor pe parcursul noptii.

11. Pilota Green Future Hotel Line

Conceputa pentru unitatile de structura turistica, aceasta pilota te poate ajuta sa te simti acasa ca si cum ai fi la hotel. Este confectionata din materiale de calitate superioara, umpluta cu fibre sintetice, invelita cu o tesatura delicata din microfibra si ofera o perioada mare de utilizare.

Cu siguranta ai la dispozitie o multime de modele de pilote, fabricate din materiale diverse si cu trasaturi inedite, asa ca poti alege cu usurinta un produs potrivit pentru sezonul rece. Cu o pilota calduroasa, mai mult ca sigur nu te vei gandi deloc la cat de frig este afara!

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea