Cum sa...

#talismanul care atrage norocul #talisman norocos #imbogatire #talisman

Talismanul care atrage norocul in casa ta! Te vei imbogati rapid

Vrei sa atragi norocul in casa si ai sanse mari de a-ti mari veniturile? Exista un talismant, pe care il poti creea chiar tu, ce te va ajuta sa atragi norocul de partea ta.

Ai nevoie de:

  • o cana mare, pentru ceai
  • orez negatit
  • monede de toate felurile

In cana, adauga un strat de orez, apoi cateva monede si acopera totul cu inca un strat de orez, adauga iar un strat de monede si tot asa, pana cand cana este plina. Termina totul cu un strat de orez.

Poti tine cana la usa de la intrare pentru a atrage norocul in casa, sau in biroul de acasa, pentru a-ti spori sansele de castig financiar.

De asemenea, poti tine aceasta cana la birou, iar daca detii o afacere pune cana la usa de la intrare pentru a atrage clientii. Este recomandat sa schimbi orezul o data pe an.

Poti aprinde si o lumanare verde sau aurie langa cana cu orez pentru a stimula si mai mult talismanul.

Ideea din spatele acestui talisman este ca umiditatea din aer umfla orezul, iar venitul tau creste.

In America de Sud se "construieste" acest taliman pentru a aduce bogatie si succes in viata oricarei persoane care il foloseste. Orezul este un simbol al prosperitatii in mai multe culturi din Asia si Europa, simbolizand abundenta, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea