Cum sa...

#4A #Silence Force #rowenta #aspirator

Silentiozitate si performanta cu aspiratorul Silence Force™ 4A de la Rowenta

La inceput de an suntem mereu tentati sa aducem un suflu nou in casele noastre si sa gasim acele solutii care ne usureaza viata. Tehnologiile performante devin in scurt timp aliati imbatabili, ce ne ajuta sa ne concentram pe activitatile cotidiene importante.

Enjoy the silence! Specialistii Rowenta au creat Silence Force™ 4A , aspiratorul ce combina performanta exceptionala, filtrarea extrema si silentiozitatea cu un consum redus al energiei.

Combinatia perfecta intre performanta extrema si silentiozitate

Silence Force™ 4A este cel mai silentios aspirator cu performanta 4A, dovedind eficienta in aspirarea oricarui tip de suprafata, cu un nivel de zgomot redus, de doar 66 dB(A) la nivelul maxim.

Rowenta Silence Force™ 4A indeplineste eficient orice misiune in pastrarea curateniei impecabile, avand totodata grija sa pastreze aerul curat, datorita noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de pana la 99,99%, si clapei automate si etanse de inchidere, care impiedica formarea norilor de praf la schimbarea sacului.

Cele 5 setari de aspirare presetate sunt adaptate fiecarui tip de suprafata ce urmeaza a fi curatata: covoare groase sau cu fire lungi, tesaturi delicate precum perdele, covoare subtiri sau cu fire scurte, suprafete dure sau modul silentios, care combina optim performanta de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.

Eficienta energetica si accesorii inteligente

Aspiratorul Silence Force™ 4A reduce consumul de energie electrica cu pana la 60%, mentinand o performanta de aspirare echivalenta cu a unui produs cu o putere de 2200 W. Noul cap de aspirare Deep Clean, puternic si eficient, inlatura cu usurinta murdaria de pe orice tip de suprafata, asigurand rezultate perfecte si fara efort. Peria integrata Easy Brush si accesoriul pentru spatii inguste sunt destinate aspirarii eficiente a colturilor si suprafetelor greu accesibile. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de animale – periile Maxi Turbo si Mini Turbo indeparteaza rapid de pe canapea sau covor, firele de par ale animalelor de companie.

In plus, datorita designului compact si a celor 4 roti multidirectionale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri de libertate de miscare, manevrabilitate excelenta si confort deosebit in utilizare.

Filtrare si performanta de aspirare maxime. Zgomot minim. Consum redus de energie. Pe scurt, este atat de simplu sa faci curatenie cand mizezi pe aspiratorul Rowenta Silence Force™ 4A!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare