Cum sa...

#purificator aer #purificator

Sharp deschide piata de purificatoare de aer cu tehnologia japoneza Plasmacluster

Purificatoarele de aer cu Plasmacluster sunt o premiera pentru piata din Romania, avand la baza o tehnologie de ultima ora dezvoltata in Japonia. In Romania, gama de purificatoare este pusa pe piata de Vestel Polonia, sucursala gigantului turc cu acelasi nume. "Testam piata din Romania, de ceva timp, cu cateva modele si am hotarat ca din acest an sa intram masiv pe segmentul purificatoarelor cu o gama de 10 modele. Spre exemplu, in Polonia, o piata la care ne putem raporta ca evaluare, vanzarile de astfel de echipamente au inceput timid acum cativa ani, iar in prezent acestea au crescut exponential, atingand un nivel de peste 25.000 unitati vandute anul trecut. Pe un model asemanator de evolutie, evaluam ca in urmatorii 5 ani putem ajunge si noi la acelasi nivel", declara Bogdan Pasat, reprezentantul Sharp Home Appliances, Vestel.

Ce este Plasmacluster-ul si cum functioneaza pe purificatoarele de aer SHARP

Tehnologia de purificare implementata pe noile dispozitive seteaza o categorie noua de produse pe piata locala. "Daca vorbim in general despre purificatoare de aer, este la indemana sa asimilam purificatoarele SHARP cu Plasmacluster acestei categorii. Dar nu este asa. Numele generic de 'purificator de aer' poate genera confuzie. Astfel, trebuie explicat faptul ca aparatele SHARP realizeaza purificarea aerului prin ionizare direct in atmosfera incaperii in care sunt asezate, si nu in interiorul dispozitivului, asa cum se intampla in cazul altor aparate, pentru care producatorii precizeaza ca la baza au acelasi proces fizico-chimic", explica Bogdan Pasat.

Pe scurt, tehnologia Plasmacluster din interiorul unui purificator SHARP elibereaza in aer ioni pozitivi si negativi, in concentratii foarte mari. Ionii se ataseaza de toti poluantii din aer, extragand hidrogenul din acestia pentru a se echilibra. Astfel, poluantii sunt neutralizati. Prin activarea si gestionarea acestui fenomen fizico-chimic purificatorul SHARP cu Plasmacluster devine extrem de eficient in combaterea particulelor de mucegai, praf, bacterii, virusi si mirosuri neplacute. "Un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din casele celor care se confrunta cu alergii sau care au probleme cu respiratia. De asemenea, un purificator cu Plasmacluster isi va dovedi eficienta maxima in casele fumatorilor sau posesorilor de animale, eliminand in totalitate acel miros remanent pe care il cunoastem cu totii in astfel de interioare. in plus, purificatoarele SHARP gestioneaza si nivelul de umiditate din incaperi, mentinand-l in parametrii ideali", adauga Bogdan Pasat. O alta functie a echipamentelor de purificare cu Plasmacluster de la SHARP rezida in neutralizarea energiei electrostatice, care se acumuleaza in incaperi in timpul functionarii diverselor echipamente electronice.

Eficienta si schimbarile reale produse in viata utilizatorilor de tehnologia de purificare a aerului Plasmacluster i-a determinat pe japonezi sa o implementeze pe mai multe categorii de produse SHARP, cum ar fi frigidere, aparate de aer conditionat, purificatoare de masina, chiar si uscatoare de par.

Despre SHARP Home Appliances Europe

Pe piata europeana, produsele SHARP sunt operate sub licenta companiei turce VESTEL, a carei expertiza in dezvoltarea si marketizarea produselor electrocasnice "albe", este pusa si in slujba brandului SHARP. De peste 100 de ani SHARP creaza si implementeaza tehnologii menite a imbunatati viata consumatorilor. De-a lungul anilor, brandul japonez SHARP a fost recunoscut pentru inovatiile aduse in zona audio-video, business systems si panouri solare. SHARP este cunoscut prin inovatiile aduse in domeniul productei de LCD (Liquid Crystal Display), in 1986 lansand, in cadrul directiei de cercetare a companiei, Liquid Crystal Display Laboratories. SHARP Home Appliances este o noua directie de business si productie care are ca focus imbunatatirea experientei consumatorilor in casele lor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului