Cum sa...

#statii de calcat #tefal #calcat

Sesiuni de calcat eficiente si grija pentru tesaturi cu statia de calcat Tefal Pro Express Care

Nu-i asa ca si tu simti ca parca timpul se comprima? De cele mai multe ori, preferi sa calci doar ce folosesti a doua zi, trezindu-te in weekend ca momentele pe care doreai sa le petreci cu cei dragi, dispar pur si simplu… sub muntele de rufe necalcate! Uita de grija lor! Ca de fiecare data poti conta pe Tefal! Sau mai exact, pe noua statie de calcat Tefal Pro Express Care , pentru rezultate perfecte si grija deosebita pentru ţesaturi in fiecare zi.

 

Tii totul sub control cu tehnologiile exclusive Smart Technology™ si Protect System!

Tefal Pro Express Care este staţia de calcat cu boiler de inalta presiune care are grija de hainele tale. Cu Pro Express Care poti ajusta aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita Smart Technology™ - combinatia optima de temperatura si abur, adaptate automat pentru fiecare tip de material, printr-o simpla atingere.

In plus, tehnologia exclusiva Protect System, transforma in abur picaturile de apa ce raman in fier, prevenind astfel scurgerea acestora si formarea petelor pe haine.

Aburul de inalta presiune eliberat, de pana la 7.2 bari si jetul puternic de pana la 500 g/min, ofera performante excelente si indeparteaza rapid cutele, chiar si in cazul materialelor groase. Aburul patrunde adanc in ţesatura, daruindu-ti experienta inegalabila a unei sesiuni de calcat extrem de rapide, dar mai ales fara efort! Rezervorul de apa detasabil de 1.6l se reumple usor, astfel ca tu poti calca fara intreruperi, pentru mai mult timp!

Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean cu varf de precizie ofera acces usor in zonele dificile

Inovatie revolutionara Tefal, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigura difuzia optima a aburului. Datorita acesteia, statia de calcat aluneca perfect pe tesatura, in orice directie.

in plus, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean se bucura de o rezistenta ridicata impotriva zgarieturilor si optiunea de autocuratare iti garanteaza intretinerea usoara a aparatului.

Iar daca moda a readus in garderoba cutele si pliseurile, varful ascutit al statiei de calcat Tefal Pro Express Care iti ofera acces usor in zonele dificile. Prin jetul de abur vertical, perfect pentru materialele delicate, eliminarea cutelor de pe perdele sau haine devine acum posibila.

Colector anticalcar, pentru performanta constanta a aburului mai mult timp

Colectorul anticalcar de la Pro Express Care colecteaza si indeparteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului si prelungind astfel durata de viaţa a aparatului.

in plus, functia Eco are rolul de a micsora cu 20% nivelul de consum al energiei, comparativ cu consumul in pozitia maxima a aburului. Statia de calcat are si un sistem de blocare, ce asigura transportarea ei cu usurinta si evita accidentele ce pot aparea in manevrarea aparatului, in timp ce baza triunghiulara ii confera stabilitate.

Spune "Adio!" cosmarului rufelor necalcate, cutelor, sau petelor de pe haine! Cu Tefal Pro Express Care, te bucuri acum de sesiuni de calcat inteligente, rapide si eficiente. si de mai mult timp pentru tine si cei dragi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare