Cum sa...

# super glue #Moment Super Glue Ultra Gel #lipici #castiguri #reparatii #premii

Repara obiectele stricate din casa si poti castiga premii uimitoare

Henkel Romania anunta lansarea campaniei „Promotia de aur Moment”, ce se desfasoara la nivel national, in perioada 01 mai – 31 octombrie 2015. La aceasta campanie participa toate produsele Moment Super Glue Ultra Gel 2g in ambalaj promotional, special semnalizate.

Mecanismul promotiei este foarte simplu. Achizitionezi produsul, introduci codul de pe sticker pe lipesteorice.ro/promotia-de-aur si afli instant daca ai castigat. Premiile campaniei constau in 6 placute din aur de 14 karate, fiecare a cate 10 grame si 500 bjuterii fantezie.

Prin aceasta promotie brandul Moment continua sa fie alaturi de cei care isi repara singuri diverse obiecte si care isi pun imaginatia si creativitatea la lucru, confectionand bijuterii, decoratiuni, jucarii sau oricare alte obiecte. Prin produsele pe care le comercializeaza, Moment sprijina pasionatii de bricolaj si vine in intampinarea diverselor nevoi pe care acestia le au.

Moment Super Glue Ultra Gel este un adeziv instant foarte puternic, ideal pentru lipituri flexibile pe plan vertical si pe suprafete poroase. Este rezistent la conditii atmosferice si socuri, iar formula anti-scurgere, pe baza de gel, ofera precizie si flexibilitate in lipirea obiectelor.

Mai multe informatii si regulamentul promotiei Moment pot fi gasite pe lipesteorice.ro.

Henkel opereaza la nivel global cu marci si tehnologii grupate in trei divizii: Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Companie fondata in 1876, Henkel detine in prezent pozitii de lider global atat pe pietele de bunuri de larg consum, cat si pe cele industriale, printre cele mai importante marci numarandu-se Persil, Schwarzkopf, Ceresit si Moment. Henkel are cca. 47.000 de angajati la nivel global si a inregistrat in anul fiscal 2012 vanzari de 16.510 miliarde euro si un profit operational ajustat de 2.335 miliarde euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate la bursa germana DAX.

Advertorial

  •   2015-05-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii