Cum sa...

#eficienta #tefal #statii de calcat tefal #rapiditate #fier calcat

Rapiditate si eficienta de neegalat cu statiile de calcat Tefal. Dovedit!

Niciodata nu a fost mai simplu sa calci! O singura trecere peste tesatura cu Pro Express Total Auto Control si cele mai dificile cute dispar instantaneu. Unii ii spun minune, Tefal ii spune tehnologie: Auto Control Smart realizeaza automat combinatia perfecta de abur si temperatura pentru orice material, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai rapida si eficienta calcare. Economisesti 50% din timpul dedicat pana acum calcarii!

Cu toate ca statiile de calcat dispun de o tehnologie de ultima generatie, nu este nicio inginerie sa le folosesti. O singura apasare de buton si ai parte de promptitudine si precizie! Alege una dintre cele 3 setari adaptate pentru toate hainele din garderoba ta: rochita de seara din material sintetic, camasa de matase sau blugii.

Talpa Autoclean, sistemul de colectare a calcarului sau setarea Eco, prin care economisesti 20% din consumul de energie, sunt alte cateva avantaje ale statiilor de calcat Tefal care te vor face sa privesti calcatul cu alti ochi.

Pret recomandat: 1100 lei

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea