Cum sa...

#proiecte casa #rame #fotografii #diy #amintiri #diy projects

Rame pentru amintirile tale! 6 sfaturi grozave despre cum sa iti faci propriile rame

Amintirile sunt o parte importanta a vietii noastre. Daca ati avut norocul de a imortaliza un moment fericit care are o semnificatie importanta pentru dvs., nu-l pierdeti. Nu tineti fotografiile intr-un album vechi prafuit, inramati-le!

1. Instrumente vechi

Toata lumea are niste unelte vechi in jurul casei pe care nu le mai foloseste. Daca gandul de a le transforma intr-o rama nu ti-a trecut niciodata prin minte, acesta este momentul sa te gandesti la aceasta optiune.

2. Betele de la inghetata

Un alt truc dragut si usor este de a folosi betele vechi de la inghetata. Tot ce trebuie sa faci este sa la lipesti intrele ele. Dupa aceea vopsiti-le in culorile dvs. Preferate si creati rama perfecta pentru amintirile frumoase de familie. Acest proiect este atat de usor incat il puteti face cu copilul dvs.!

3. Transferati imaginile pe lemn

Exact cum auziti! Exista cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmati pentru a aduce acest proiect la viata. Aceasta este o solutie fantastica, deoarece astfel imaginile vor dura mai mult si le puteti afisa peste tot. Diyjoy.com ne invata cum sa facem acest cadru uimitor chiar in casele noastre.

4. O afisare unica

Tot ce aveti nevoie pentru acest proiect este o rama din lemn, snur si cateva carlige de rufe. Incadrate astfel, fotografiile vor arata ca si cum ar fi intinse sa se usuce. Pentru a aduce un accent luminos, vopsiti cadrul de lemn intr-o culoare puternica.

5. Cadrul ferestrei vechi

Obiectele vintage sunt adesea salvate si reutilizate. Scopul unui cadru de fereastra este acela de a va permite sa aveti o vedere in exterior. Dar daca aveti un cadru vechi de fereastra pe care il puteti folosi, nu ezitati si puneti-l pe perete! Poate fi vopsit sau poate fi lasat asa cum este, in ambele feluri va arata grozav.

6. Rama din muzica veche

Utilizati vechile CD-uri care sunt rupte sau pur si simplu nu le ascultati pentru a crea un cadru superb si special. Lovethispic.com este profesorul nostru care ne inavata cum sa stapanim aceasta tehnica.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare