Cum sa...

#diy #husa laptop #husa pentru telefon #husa tableta #creare husa

Protejeaza si schimba lookul gadgeturilor preferate: 4 proiecte ingenioase!

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti cumperi un gadget la care visai de multa vreme, dar din neatentie sa il pierzi, sa il zgarii sau sa-l scapi din mana? Nimic nu este mai enervant decat momentul in care vezi cum investitia ta se deterioreaza sau momentul in care descoperi ca gadgeturile tale sunt de negasit. Iata 4 proiecte DIY ingenioase, prin care iti poti proteja, dar in acelasi timp poti da un look original gadgeturilor preferate!

1. Husa pentru laptop sau tableta

In magazine gasesti o gama variata de huse pentru laptop sau tableta, dar toate sunt standard. Ce ai spune daca ai realiza singur o husa originala pentru gadgetul tau? Ai nevoie de un material textil colorat, cu imprimeu haios sau cu imprimeu floral, de un nasture, un elastic si multa indemanare in manuirea acului sau a masinii de cusut. Iata un filmulet in care ti se explica pas cu pas cum poti realiza o husa personalizata pentru laptop sau tableta.

2. Husa pentru telefonul mobil

Telefonul mobil se poate deteriora foarte usor atunci cand il tii in geanta, langa alte obiecte contondente, de aceea o husa personalizata ar fi un mod ingenios de a-l proteja de zgarieturi si alte incidente. Ai libertate deplina in alegerea materialelor si a culorilor, iar vestea buna este ca o husa handmade pentru telefonul mobil poate fi un cadou reusit de Valentine's Day pentru partenerul de cuplu.

3. Incarcator personalizat pentru iPhone

Daca ai un iPhone si te-ai saturat sa incurci incarcatorul tau cu cel al colegului de camera sau al colegului de la serviciu, il poti personaliza foarte simplu, astfel incat data viitoare sa stii exact care este al tau. Ai nevoie de mult sclipici colorat, de aracet si o pensula de machiaj. Aplica aracetul pe fiecare latura a incarcatorului si presara sclipici. Atat de simplu este! Pentru mai multe explicatii, urmareste filmuletul de mai jos.

4. Hainute noi pentru casti

Obisnuiesti sa asculti muzica in castile telefonului mobil si vrei ca acestea sa aiba un look spectaculos si original? Atunci fa hainute noi pentru castile vechi. Ai nevoie doar de ata pentru brodat in diferite culori. In principiu, trebuie doar sa faci noduri apropiate pe toata lungimea castilor. Iti va lua o vreme, dar rezultatul final merita osteneala. Vei avea casti personalizate si, datorita stratul de ata, acestea nu se vor mai incalci in geanta.

Sursa foto: captura YouTube

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea