Cum sa...

#podele din lemn #podele # curatare parchet #parchet

Podelele din lemn: trucurile simple ce fac curatarea acestora o joaca de copil

Podelele din lemn sunt unele dintre cele mai dificile suprafete de curatat. Exista insa cateva trucuri ce vor face curatarea acestora o joaca de copil si iti vor usura considerabil munca.

 

Inainte de a spala podelele aspira-le foarte bine. Foloseste insa peria aspiratorului pentru a nu zgaria podeaua. Spre deosebire de matura, aspiratorul are capacitatea de a elimina o mare parte din praful de acestea.

Dupa aspirare spala parchetul cu ajutorul unui mop cu microfibre. Foloseste produse special destinate tipului tau de parchet. Ai grija sa storci foarte bine mopul, in caz contrar apa in exces va intra printre placile de parchet si va duce la umflarea acestuia.

Dupa spalarea acestuia, trebuie sa ai rabdare sa se usuce complet inainte de a te plimba prin camere, in caz contrar vor aparea pete pe parchet.

Sfat: Poti scapa rapid de petele dificile de pe parchet (precum miere, ciocolata sau alte substante lipicioase), stergandu-l bine cu o carpa umeda, bine stoarsa.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului