Cum sa...

# cum alegi canapeaua # canapea catifea #canapea piele #canapea

Piele sau catifea? Tu ce fel de canapea ai prefera?

Canapeaua este piesa centrala a amenajarii unui living. Tocmai de aceea merita o atentie deosebita si chiar si o investitie pe masura. In acelasi timp, exista cateva criterii pe care trebuie sa le iei in considerare, dincolo de design, atunci cand iti alegi canapeaua. Iata cateva dintre acestea:

Canapea de piele 

Pielea, fie aceasta ecologica sau naturala, este un material rezistent, placut, cu o durata de viata lunga. In plus, exista o varietate de culori, astfel incat canapeaua poate deveni cu usurinta piesa centrala intr-un decor. Iata de exemplu si cateva idei de amenajare plecand de la canapele in nuante de maro - cognac sau camel. 

Poti combina o astfel de canapea cu alte nuante naturale, cum ar fi ale lemnului natur. De asemenea, albastrul si verdele pot fi complementare intr-o astfel de amenajare. 

Canapea din catifea

Catifeaua este un material pretios si pretentios. Doar in aparenta, de fapt este un material foarte placut, iar intretinerea sa nu este atat de dificila, mai ales daca vei alege o culoare inchisa. De altfel, culorile pastelate sunt potrivite in amenajari cu aer romantic, nordic, boem, iar culorile inchise, intense, profunde sunt mai degraba potrivite in amenajari in stil industrial, eclectic, vintage. 

Indiferent de alegerea ta, oricare dintre aceste piese au potential de a revigora decorul livingului si de a-i da un aer sofisticat. Este important atunci cand alegi canapeaua sa privesti camera in ansamblu si sa alegi forma, dimensiunea si culoarea in functie de intregul decor. 

Tu ce preferi pentru canapeaua ta: piele sau catifea?

Fotografii: Pinterest

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea