Cum sa...

#uscator rufe #electrolux #uscator rufe electrolux

Pentru o ingrijire optima a hainelor, profita de avantajele uscatorului de rufe EcoCare de la Electrolux

Uscatul traditional nu este o solutie eficienta pentru ingrijirea optima a hainelor. Mai mult, acest proces poate avea efecte negative asupra sanatatii, prin favorizarea dezvoltarii de factori alergeni sau prin cresterea umiditatii in spatiile inchise. Profita de beneficiile uscatorului de rufe de la Electrolux si renunta odata pentru totdeauna la peisajul neplacut al hainelor intinse pe calorifer sau pe sarma.

Usuca-ti hainele in mod profesional

Decolorarea hainelor, degradarea acestora si indepartarea dificila a cutelor sunt doar cateva dintre dezavantajele uscatului traditional. Cu ajutorul uscatorului de rufe EcoCare de la Electrolux, dotat cu functii profesionale, adaptate uzului casnic, previi aceste neplaceri si te bucuri de ingrijirea si uscarea rapida a hainelor tale preferate indiferent de sezon. Folosind puterea aburului, asemenea spalatoriilor profesionale, echipamentul asigura o ingrijire optima chiar si celor mai delicate tesaturi.

Certificarea Woolmark a uscatorului de la Electrolux iti garanteaza uscarea in cele mai bune conditii chiar si a hainelor din lana, iar suportul interior iti permite sa oferi o ingrijire optima pieselor de lenjerie, jucariilor din plus sau articolelor de incaltaminte sport.

Pune pret pe sanatate: renunta la uscatul traditional!

Stiai ca uscarea traditionala a rufelor poate dauna sanatatii? Uscate in aer liber, articolele de imbracaminte intra in contact cu foarte multi microbi si microorganisme, care pot cauza aparitia unor boli alergice. Mai mult, potrivit cercetatorilor din Glasgow, Marea Britanie, uscarea rufelor in casa creste umiditatea cu pana la 30%, fapt ce duce la aparitia acarienilor sau a sporilor de mucegai. Astfel, riscul imbolnavirilor poate creste.

Reimprospateaza rapid hainele

Daca vrei doar sa indepartezi mirosul neplacut din tesaturi, nu este nevoie sa speli rufele. Cu functia de reimprospatare vei reusi, in cateva minute, sa scoti mirosul de tigara sau de mancare din camasa preferata si sa o porti, din nou, cu incredere. In plus, pentru a-ti usura si mai mult munca, EcoCare este prevazut cu functia MyFavouritePlus, care memoreaza ciclurile de uscare folosite cel mai des. Astfel, vei sti exact timpul si temperatura de uscare pe care trebuie sa le folosesti pentru rochia de matase sau pentru pantalonii din bumbac.

Cu EcoCare de la Electrolux, nici consumul de energie nu mai este o grija

Consumul de energie electrica nu ar trebui sa te preocupe atunci cand te hotarasti sa-ti achizitionezi uscatorul de rufe EcoCare. Datorita tehnologiei profesionale HeatPump (condensare cu pompa de incalzire), hainele sunt uscate la temperaturi cu 25°C mai scazute decat cele folosite de echipamentele conventionale. Astfel, acest uscator este incadrat in clasa A++ si te ajuta sa ai un consum de energie responsabil.

Afla mai multe despre uscatoarele Electrolux pe www.electrolux.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea