Cum sa...

#renovare #mobila #casa #avantaje mobila la comanda #mobila la comanda #amenajarea casa

Mobilier personalizat - poti avea casa visurilor tale in realitate!

Cand asteptarile sunt ridicate, atunci cand este importanta functionalitatea maxima si calitatea, iar mobilierul personalizat devine un aspect obligatoriu. Piesele de mobilier sunt esentiale in completarea casei tale, asa ca se intelege atat necesitatea, cat si importanta care le este oferita.

Mobilier personalizat

In zilele noastre, mobilierul personalizat inseamna un complex de detalii. Daca acest tip de serviciu a fost o oportunitate financiara si de inalta clasa de a investi in bucati concepute special pentru gustul unei persoane, in momentul de fata mobilierul personalizat a devenit un serviciu extins. Cu alte cuvinte, o poti considera o necesitate, si un detaliu care va face diferenta intre casa ta si alte case.

In ceea ce priveste mobilierul personalizat, culorile preferate sunt cele luminoase, vibrante, remarcabile. Cu cativa ani in urma, culoarea ciresului era la moda. Intr-o perioada ulterioara, culorile intunecate au mascat unele defecte destul de bine si astfel au fost considerate ca un plus pe termen lung, chiar daca au existat si alte defecte. Deci, in zilele moderne, culorile sunt stralucitoare si indraznete.

Puteti mentine stilul practic. Dar cand vine vorba de concepte, sunt de dorit linii moderne si geometrice. Indiferent de spatiul de locuit, veti lua in considerare si spatiul pentru alte activitati. Puteti face spatii de depozitare care sunt ascunse din punct de vedere estetic in pereti, mobilier care are bucati care se pliaza foarte bine, ascunzand tot felul de obiecte.

Piesele de mobilier care permit incorporarea aparatelor de uz casnic sunt inca o tendinta pe care ati dori sa o urmati. Utilizati stilul vertical, in acest mod veti castiga spatiu. In plus mobilierul construit in plan vertical ofera si iluzia unei camere aerisite. Castigati de doua ori, o data pe plan estetic, iar a doua oara cu spatiul in plus de depozitare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare