Cum sa...

#mutare la casa noua #masuri de siguranta #casa noua

Masuri de siguranta pe care trebuie sa le ai in vedere atunci ca te muti in casa noua

Fiecare om are nevoi, fie ca vorbim despre nevoile fiziologice, sociale sau de autorealizare. Printre cele 5 nevoi ierarhizate in piramida lui Maslow, isi ocupa un loc de cinste si nevoia de siguranta. Nevoia de siguranta si securitate este, fara doar si poate, una dintre cele mai importante pentru tine. Sentimentul este amplificat, mai cu seama, cand faci o schimbare in viata.

Una dintre schimbarile de-a lungul vietii este mutatul intr-un bloc nou sau o casa noua. Nevoia de siguranta a casei si, inclusiv, a familiei tale se amplifica si devine un obiectiv pe care vrei sa il atingi, cu orice pret. Esti atent mai mult la detalii si la echipamentele casei. Acorzi mai multa importanta calitatii si banii nu sunt neaparat o problema daca acestia iti asigura protectie. Prin urmare, mai jos sunt cateva dintre aspectele care trebuie sa cantareasca mult in alegerea locului unde va mutati. Aceste masuri sunt, mai cu seama, indicate pentru proprietarii de imobile dar, implicit, si pentru locatari.

1. Instalati un sistem de securitate si monitorizare

Fiecare bloc, pentru a fi locuibil, trebuie sa respecte conditiile de securitate, confort si siguranta. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este instalarea unui interfon. In felul acesta, ai control asupra persoanelor care intra in bloc si, implicit, poti impiedica eventualele infractiuni si spargeri.

Pentru a avea mai multa usurinta atunci cand alegi cel mai bun interfon si cel mai potrivit pentru numarul de apartamente din bloc, introdu datele intr-un configurator de pret interfoane si, in felul acesta, obtii pretul corect estimat al interfonului pentru blocul tau.

 2. Liftul intr-un bloc reprezinta un element cheie pentru siguranta

Nu de multe ori s-a intamplat sa ramai blocat intr-un lift si nu de multe ori s-a intamplat sa ai parte de o sperietura pe cinste cand acesta se blocheaza chiar intre etaje. Din nevoia de a avea parte de un maximum de siguranta, pe piata au aparut numeroase solutii care sa satisfaca cererile pe piata.

Daca liftul este unul vechi, acesta reprezinta o nesiguranta pentru locuitori si chiar un factor decident in privinta alegerii blocului sau parasirii acestuia.

Pentru a evita astfel de neplaceri, este recomandat sa schimbati liful vechi si uzat care cauzeaza probleme locatarilor. Optati pentru un lift modern si performant care are se incadreaza perfect in parametrii de siguranta. Pe site-ul www.mpifma.ro gasesti diverse tipuri de lift, special concepute pentru nevoile de siguranta si securitate a oamenilor.

 3. Cum poate o centrala moderna sa va ofere siguranta si confort?

Problemele cauzate de centralele termice sunt poate cele mai grave si cele care atenteaza cel mai mult la siguranta casei si familiei. O centrala veche si uzata poate reprezenta un pericol extrem de serios, daca nu este adaptata la nevoile de consum de caldura si apa calda.

Atunci cand alegi o noua centrala termica, acorda mare atentie sigurantei in exploatare. Prin urmare, verifica daca are protectie la lipsa de apa in instalatie si daca este dotata cu siguranta la evacuarea gazelor arse. De asemenea, o centrala termica, pentru a respecta parametrii de siguranta, trebuie sa fie dotata cu un sistem de avertizare a eventualelor defectiuni si de autodiagnoza. Centralele Ferroli de la Berluni sunt printre cele mai performante centrale termice, concepute special pentru nevoile tale.

De regula, orice proprietar de bloc sau vila trebuie sa ia in calcul optiunea de a echipa imobilul cu cele mai importante masuri de siguranta. Daca te muti intr-un bloc nou, tine cont de aceste aspecte si fii atent daca acesta indeplineste punctele care sustin si completeaza nevoia de securitate si siguranta. Daca nu, este foarte important sa comunici neregulile sesizate, astfel incat sa fie remediate cu cele mai bune solutii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului