Cum sa...

#cochilii de scoici #lumanari in cochilii de scoici #decor de vara # proiecte diy #cum sa #diy #lumanari

Lumanari din cochilii de scoici, ideale pentru decorul de vara! Invata sa le creezi acasa VIDEO

A venit vara, asadar este momentul sa schimbi decorul din casa. Pentru a aduce marea mai aproape de tine si pentru a crea un decor mediteraneean nu trebuie sa cheltuiesti bani multi. Este suficient sa aduni cateva cochilii de scoici sau sa le folosesti pe cele pe care le ai deja in casa si sa le dai o alta intrebuintare. Iata cat este de simplu sa creezi lumanari din cochilii de scoici!

Ai nevoie de:

  • un vas cu nisip
  • scoici
  • fitil pentru lumanari
  • ceara pentru lumanari (diverse culori)
  • pistol cu lipici fierbinte

Spala bine scoicile, insa ai grija sa nu le spargi. Lasa-le sa se usuce foarte bine.

Taie fitilul pentru lumanari tinand cont de inaltimea pe care o au cochiliile. Acesta trebuie sa fie putin mai inalt decat acestea. Lipeste apoi fitilul cu ajutorul pistolului, de scoica si lasa-l sa se intareasca.

Intr-un bol la bain marin topeste ceara si apoi toarn-o cu grija in cochilie. Poti folosi resturi de lumanari pe care le ai deja prin casa. Poti folosi una sau mai multe culori, insa tine cont de faptul ca cel mai bine arata culorile in nuante pastelate, asadar evita-le pe cele aprinse. Lasa ceara sa se intareasca, apoi pune scoicile in vasul cu nisip si plaseaza-l pe masuta din sufragerie.

Sursa foto: captura video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare