Cum sa...

#lenjerii de pat # lenjerii #bumbac

Lenjerii de pat din bumbac - cum sa le alegi pe cele mai bune

Femeile care se afla in cautarea unor lenjerii de pat, vor tine cont de o multime de aspecte importante, pentru ca intr-un final o lenjerie de pat care sa fie pe placul lor.

Referitor la aceste lenjerii, trebuie sa precizam faptul ca ele sunt de fapt niste accesorii pentru pat, care se pot confectiona din diferite materiale naturale, dar si din diferite materiale sintetice, insa exista si lenjerii de pat confectionate din combinatii de materiale, precum policotinul de exemplu.

Trebuie aici sa amintim neaparat faptul ca lenjeriile de pat confectionate din materiale naturale in totalitate sunt ideale pentru ca respira mai mult, asa ca ajuta la scaderea sanselor de transpiratie in timpul noptii.

Deoarece lenjeriile de pat confectionate din materiale naturale ofera o circulatie foarte buna a aerului prin tesatura, acestea le sunt net superioare celorlalte lenjerii de pat din materiale sintetice.

Atunci cand discutam despre materiale naturale care se folosesc pentru confectionarea lenjeriilor de pat, cu siguranta discutam despre bumbac, in, matase sau mai nou bambus.

Despre lenjeriile de pat confectionate din materiale sintetice trebuie sa mentionam faptul ca acestea nu se prea afla in topul preferintelor nimanui, dat fiind faptul ca ele nu sunt foarte prietenoase cu pielea umana, iar din acest motiv nu permit o circulatie buna a aerului prin tesatura. Acest lucru are o consecinta neplacuta, iar aceasta consecinta este transpiratia excesiva.

Exista deasemenea lenjerii de pat care pot sa fie confectionate din fel si fel de combinatii de materiale naturale si sintetice. Acestea reprezinta o solutie alternativa ideala pentru lenjeriile de pat din materiale sintetice.

Producatorii au ales sa foloseasca in procesul de confectionare a acestora si materiale naturale, deoarece si-au dorit sa creasca foarte mult calitatea produsului, dar si pentru ca si-au dorit sa obtina o circulatie mai buna a aerului.

Ei bine, chiar daca lenjeriile de pat confectionate din fel si fel de combinatii de materiale naturale si materiale sintetice sunt de preferat in defavoarea celor confectionate din materiale sintetice, trebuie totusi sa precizam faptul ca dintre lenjeriile de pat din confectionate din combinatii de materiale naturale si sintetice, si lenjeriile de pat confectionate doar din materiale naturale, cele mai bune sunt cele confectionate din materiale naturale 100%.

Asadar, acestea au fost doar cateva dintre cele mai importante detalii legate despre bumbacul care se poate folosi pentru confectionarea lenjeriilor de pat.

Femeile care au de gand sa isi cumpere lenjerii de pat, trebuie sa mai tina cont de anumite detalii foarte importante, iar aici amintim in primul rand densitatea tesaturii.

Deasemenea, atunci cand se alege o lenjerie pentru pat, trebuie tinut cont si de dimensiunile acesteia. De regula, lenjeria pentru pat se alege in functie de dimensiunea patului, a pilotei si a pernelor pe care urmeaza sa le imbrace.

Cusaturile si finisajele reprezinta un alt criteriu important in functie de care se aleg lenjeriile pentru pat, insa cu siguranta si culorile si imprimeurile conteaza atunci cand se aleg astfel de accesorii pentru pat.

Nu in ultimulu rand, pretul lenjeriilor de pat este cel care le determina pe femei sa isi aleaga astfel de accesorii pentru pat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea