Cum sa...

#sanytol #spalate haine #haine curate #bacterii

Haine curate si fara bacterii? Iata cum le poti obtine!

Desi aparent hainele tale sunt curate, ele ascund multi germeni infectiosi. La serviciu, in mijloacele de transport, in timpul antrenamentului, peste tot sunt suprafete pline de bacterii si virusi. In contact cu pielea ta, cu substantele eliminate prin glandele sudoripare, aceste bacterii si ciuperci cauzeaza aparitia mirosului neplacut sau chiar a unor afectiuni ale pielii.

Te intrebi cum de exista aceste bacterii in tesaturi, desi tocmai ai spalat hainele? La temperaturi de spalare joase bacteriile nu sunt indepartate, iar in cazul temperaturilor inalte fibrele se pot distruge. In plus, consumul energetic pentru spalare la temperaturi peste 60 de grade Celsius este unul insemnat. Cel mai adesea, spunem ca avem nevoie doar de o reimprospatare a hainelor, caz in care, asa cum am mentionat mai sus, bacteriile si ciupercile nu sunt indepartate din tesatura.

Pentru a veni in ajutorul tau si a-ti asigura o protectie sporita, expertii in produse de curatare au lansat Sanytol dezinfectant pentru haine. Acest produs are o formula speciala, care nu contine clor, menita sa indeparteze, chiar si la 20 de grade Celsius, 99,9% din bacterii, ciuperci si virusuri. Sanytol este un produs inovator, avand o eficacitate testata de Fundatia spaniola "Educatie, Sanatate, Societate" (FESS).

Pentru ce tip de tesaturi poate fi utilizat Sanytol dezinfectant pentru haine? Sanytol este recomandat oricarui tip de tesaturi, de la hainele pe care le porti la serviciu, lenjeria intima si cea de pat, hainele bebelusilor, dar si pentru echipamentul sportiv. Realizat cel mai adesea din materiale sintetice, echipamentul pentru antrenament este extrem de predispus aparitiei mirosurilor neplacute. Aceasta deoarece in timpul antrenamentul transpiram excesiv, dupa ora de sport echipamentul este strans umed si pus in rucsac, iar cand ajungi acasa il 'arunci' in cosul pentru rufe, fara a-l aerisi in prealabil. Umezeala si bacteriile de la suprafata pielii, imprimate in tesatura, formeaza un miros extrem de neplacut, ca de mucegai, ce va fi cu greu indepartat de pe haine. Folosind Sanytol dezinfectant pentru rufe la fiecare spalare, bacteriile sunt distruse, iar hainele capata un miros placut, proaspat.

Creeaza-ti obiceiul ca, de fiecare data cand ajungi acasa, sa aerisesti hainele inainte de a le pune in dulap. Daca decizi ca trebuie sa le speli si sunt umede de transpiratie, este bine sa nu amani momentul, ci sa le speli chiar atunci. Daca vor ajunge umede in cosul cu rufe, bacteriile vor avea mediul propice sa se inmulteasca si mirosul sa se impregneze puternic in haine. Urmeaza sfaturile expertilor in curatare si foloseste Sanytol dezinfectant pentru rufe la fiecare spalare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea