Cum sa...

#fotoliu carti #fotoliu #cum sa #diy #biblioteca #carti #biblioteca acasa

Fotoliu cu carti! Cum sa iti construiesti propriul fotoliu biblioteca!

Creati propriul dvs.fotoliu biblioteca! Daca sunteti tipul de persoana care iubeste sa citeasca si se bucura sa petreaca timpul singur, acest scaun este exact ceea ce aveti nevoie. Indiferent de imprejurari: fie o zi ploioasa, fie ca esti epuizat dupa o zi lunga de lucru, acest scaun sigur va va imbunatatii starea de spirit. Practic, este un vis devenit realitate pentru orice iubitor de carti!

Acest design a fost creat initial de Giovanni Gennari si Alisée Matta de la Nobody&Co. Puteti cumpara scaunul la pretul de 5000 $ sau puteti sa-l construiti dvs.

Cum sa construiti scaunul pentru carti?

Pe instructables.com este un proiect publicat de Darko K, care ne invata cum sa facem scaunul nostru pentru carti la un pret incredibil! Trebuie doar sa urmati 15 pasi. Toate materialele de care veti nevoie sunt notate acolo.

Acest scaun poate fi un cadou fantastic pentru cineva iubit. Considerand ca este ceva pe care il veti face cu propriile maini, va fi nepretuit si de neinlocuit. Persoana care va primi acest cadou uimitor va aprecia munca grea pe care ati depus-o.

Dupa ce ati construit cadrul de lemn, decorati-l pentru a fi in armonie cu personalitatea persoanei care se va bucura de acest fotoliu uimitor. Pentru asta, trebuie sa fiti atent cand alegeti materialul care va imbraca scaunul. De asemenea, modelul este foarte important. Utilizati modele florale sau arabesque pentru ca arata uimitor iar alaturi de culorile potrivite va arata fantastic. Nu uitati sa pictati cadrul de lemn.

Dupa ce ati terminat, puteti sa o completati cu cartile preferate ale celui care se va bucura de acest acest cadou. Le puteti cumpara de la un magazin de antichitati. Cartile vechi au propria lor frumusete, uneori aceste carti pot avea desene si imagini cu adevarat speciale si unice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului