Cum sa...

# decoratiuni oua #decoratiuni paste #oua de paste

Decoratiuni geniale cu oua de Paste, pe care le poti face chiar tu

Anul acesta de Paste casa ta va arata mai vesela si mai festiva decat pana acum. Pe langa ouale pe care le vei vopsi pentru marea sarbatoare, pregateste si decoratiuni specifice Pastelui. Vor fi o incantare pentru toti cei care le privesc.

In plus, economisesti bani, refolosesti materiale care altfel nu au nicio utilitate si, de ce nu, ii implici pe cei mici intr-o activitate captivanta si distractiva. Inspira-te din aceste decoratiuni geniale cu oua de Paste pe care le poti face simplu si rapid.

Lumanari in coji de oua

O modalitate ingenioasa de a folosi cojile de oua de Paste este sa le transformi in cateva lumanari colorate. Dupa ce vopseaua de pe cojile oualor s-a uscat, sparge-le usor cu o lingura si indeparteaza partea de sus a acestora. Pune o lumanare in restul de coaja si vei avea cateva decoratiuni specifice sarbatorii pe care le poti aseza pe masa festiva.

Cactus cu oua de Paste

Aceste decoratiuni sunt atat de simpatice incat isi vor gasi locul prin casa si dupa ce trece Pastele. Pentru a le obtine ai nevoie de cateva ghivece mici, pe care le vei umple cu pietricele. Pune in fiecare ghiveci cate un ou verde pe care vei desena cu markerul tepi stilizati pentru a -l face sa semene cu un cactus in miniatura. In varf, lipeste hartie colorata asemenea unei frumoase flori de cactus.

Coronita cu oua de aur

Cauti o idee simpla si usor de pus in practica pentru a face o coronita de Paste? Incearca acest model! Ai nevoie de o bucata groasa de sarma pe care sa o transformi intr-un cerc. Imbraca cercul intr-un fir ceva mai gros de lana sau un fir de ata, de asemenea, mai gros, apoi prinde de cerc cateva oua aurii din plastic. Poti pune coronita pe usa de la intrare sau o poti suspenda pe un perete.

Cuib pentru pasari

Pentru a face acest ornament pentru Paste ai nevoie de ceva indemanare si multa rabdare, pentru ca operatiunea este migaloasa. Goleste de continut cateva oua, apoi cu atentie decupeaza o parte din coaja. In fiecare coaja de ou poti sa pui putina iarba artificiala sau chiar fire de iarba uscata si cate un ou de prepelita. Agata ouale pe o ramura si decoreaza-ti casa cu acest ornament special.

Lebede si Flamingo

Ce a fost mai intai oul sau pasarea Flamingo? Sau poate lebada? Pana ce misterul va fi elucidat, pregateste niste aranjamente inedite pentru masa festiva de Paste cu ajutorul acestor decoratiuni din hartie. Vei adauga multa culoare pe masa.

Oua unicorn

Daca ai copii in preajma cu siguranta va fi imposibil sa scapi fara sa nu pui in practica un model de decoratiune pentru masa de Paste, inspirat din tendintele momentului: ouale unicorn. Decupeaza din hartie colorata si hartie cu sclipici toate elementele de care ai nevoie pentru a face un tablou cu mini unicorni veseli. Lipeste-le pe oua si fa-le loc faimoaselor personaje la masa de Paste unde sunt copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea