Cum sa...

#firma de curatenie #curatenie

De ce sa apelezi la o firma de curatenie si nu la o persoana fizica?

De ce sa apelezi la o firma de curatenie din Bucuresti ? Ei bine, raspunsul acestei intrebari este unul cat se poate de simplu: pentru ca te poti bucura de un spatiu curat, fara sa depui absolut niciun efort. Si de ce curatenia este un aspect atat de importa? Indiferent daca discutam despre un spatiu public sau privat, prezentarea spatiului spune foarte multe despre persoanele care il ocupa pentru este considerat o carte de vizita, iar in cele mai multe cazuri simbolizeaza ordine, disciplina, o trasatura foarte importanta a personalitatii persoanelor responsabile de locul respectiv.

Unii dintre noi par sa fie programati genetic sa aiba mereu ordine in jurul lor, in timp ce altii considera ca dezordinea ii ajuta sa fie “organizati” si doar astfel pot functiona cel mai bine. In fapt, acest lucru este specific de regula persoanelor creative, care pun foarte mult pret pe imaginea lor si nu pe actele care trebuie sa fie puse in ordine sau pe hainele care trebuie sa stea perfecte pe umeras in dressing.

Nu doar trasaturile specifice, ci si alti factori sunt raspunzatori de faptul ca au aparut firmele de curatenie. Daca in urma cu cativa ani oamenii apelau la persoane fizice pentru curatarea unui loc, astazi lucrurile s-au schimbat, iar ideea firmelor de curatenie pare sa fie mult mai imbratisata decat apelarea la o persoana fizica in acest demers.

Apelam la ajutor atunci cand nu dispunem de timp, suprafata si mai ales atunci cand observam cat de bine este facuta curatenia atunci cand o intreaga echipa contribuie la ea. Este destul de greu ca o singura persoana sa poata face curatenie intr-o casa mare sau intr-o institutie de birouri, iar atunci apare superficialitatea, iar rezultatul este unul de suprafata si de scurta durata. Tocmai de aceea au aparut firmele de curatenie. Dintre toate firma Curatenie Profi a reusit sa iasa in evidenta prin calitatea serviciilor si a rapiditatii cu care s-a extins atat in Constanta cat si in Bucuresti.

Niciunul dintre noi nu poate sa tina totul in frau atunci cand este foarte creativ la locul de munca sau sa lucreze doar cateva ore pe zi, in timp ce acasa, pe langa schimbatul becurilor si repararea instalatiilor de apa sa reuseasca sa pastreze si o curatenie perfecta in casa, fara sa existe pic de scama.

Firmele de curatenie sunt mult mai apreciate tocmai pentru ca sunt disponibile oricand este nevoie de cosmetizarea unui spatiu personal sau intim sau, mai ales, pentru curatenie birouri. De asemenea, cei mai multi dintre romanii care aleg o firma de curatenie, o fac pentru ca isi doresc sa evite sustragerea de obiecte din locuinta sau de la birou. Sa recunoastem… este destul de greu sa gasim in ziua de astazi o persoana de incredere care sa ne poata ajuta cu curatenia.

Mai mult decat atat, antreprenorii prefera o firma de curatenie in detrimentul unei persoane fizice pentru ca astfel pot reduce substantial costurile, iar rezultatele se cunosc imediat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului