Cum sa...

#decoarare casa anul nou #curatenie rapida anul nou #curatenie rapida revelion #curatenie

Curatenie rapida inainte de Anul Nou! 6 pasi de la care sa nu te abati

Craciunul a trecut si te pregatesti intens pentru petrecerea de Revelion? Nu uita sa faci curatenie, inainte ca musafirii sa-ti treaca pragul. In plus, se spune ca este bine ca Noul An sa te prinda cu casa curata si aerisita.

Iata cum poti face curatenie in timp record, inainte de Anul Nou!

1. Fa ordine in camere

Arunca ambalajele si cutiile de la cadourile primite de la Mos Craciun sau depoziteaza-le intr-un loc special, departe de ochii lumii. Aduna cartile si revistele si asaza-le in biblioteca si arunca orice obiecte pe care nu le mai folosesti sau care s-au stricat. Adauga apoi restul obiectelor la locul lor.

2. Aspira fiecare coltisor al casei

Aspira foarte bine fecare incapere a locuintei, inclusiv bucataria si baia. Ai grija sa nu iti scape niciun coltisor si insista in special in zonele in care ai covoare sau mochete. Aspira cu grija zona de sub brad pentru a inlatura acele cazute din pom.

3. Sterge praful

Deschide larg ferestrele pentru a aerisi foarte bine casa si sterge praful de pe mobila si de pe obiectele decorative. Schimba apoi asternuturile cu unele curate, mai ales daca urmeaza sa ai musafiri care vor ramane la tine peste noapte.

4. Spala podeaua

La final, spala foarte bine podeaua cu solutii speciale si asteapta ca aceasta sa se usuce foarte bine inainte de a continua treburile.

5. Curata bucataria

Ai gatit intens pentru cina de Revelion si bucataria ta arata dezastruos? Incepe prin a spala vasele si a le pune la locul lor. Spala bine masa, blatul de lucru, aragazul si, la final chiveta.

Pregateste casa pentru primirea musafirilor

Ultimul pas este pregatirea casei pentru primirea musafirilor. Decoreaza locuinta pentru Revelion si asaza masa, acordand atentie detaliilor.

Sursa foto: newyear786.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea