Cum sa...

#aparat cu aburi #curatenie #murdarie #aburi

Curatarea cu un aparat de curatat cu aburi a oricarui tip de murdarie

Curatenia este primul pas spre o stare de bine, un aspect luxos al spatiilor unde desfasuram activitati sau locuim, al autoturismului personal si a tuturor elementelor cu care avem sau nu contact periodic.

Praful, petele si murdaria pot influenta negativ imaginea oricarui spatiu si lucru, indiferent de valoare si stil, lucru ce poate fi evitat cu ajutorul unor aparate de curatat cu aburi capabile sa elimine astfel de neplaceri chiar si din cele mai inaccesibile spatii.

Compania Bricomix, pe langa solutiile nenumarate in aria electrocasnicelor, vin si cu astfel de echipamente ce ne ofera rezultate remarcabile in orice conditii si un mod mult mai comod de indeplinire a etapei de curatenie.

In functie de specificatii si dotari, unele aparaturi permit curatarea mai multor suprafete, printre care si ferestrele, altele sunt destinate in mod specific unor suprafete dar in acelasi timp trebuie avute in vedere anumite reguli de utilizare.

Modul de functionare al acestor aparate este extrem de simplu, in componenta acestora se regaseste un mini boiler care incalzeste pana la 100 grade apa prevazuta in rezervor indepartand murdaria, petele si grasimea dar si bacteriile prezente pe perimetrul suprafetelor vizate.

Utilizarea incepe in momentul in care apa ajunge la nivelul de temperatura optim, aproximativ in 30 de secund si inceteaza in momentul in care rezervorul de apa, ce poate sa difere din punctul de vedere al capacitatii, de la model la model, se goleste.

Curatarea este extrem de eficienta fara insistente asupra murdariei

Insa petele ce au nevoie de solutii chimice pentru indepartare este posibil sa nu fie eliminate in totalitate.

Intreaga utilizare este pur ecologica fara eliminare de compusi toxici sau daunatori atat naturii cat si omului, folosindu-se doar apa si capacitatile acesteia la temperaturi inalte.

Ca orice echipament, dupa repetate procedee de curatare, si acest sistem are nevoie de acelasi tratament asupra sertarului colector si inlocuirea filtrului de calcal la interval de 6 luni din cauza apei dure pe care ne-o furnizeaza instalatia de la robinet a locuintei, insa nu trebuie sa ne facem griji asupra instalatiei din componenta deoarece a fost proiectata sa nu se infunde.

Utilizarea practica a acestui sistem l-a transformat intr-o unealta multifunctionala de curatare, avand si posibilitatea de a curata draperii, covoare si tapiterii ale canapelelor si autoturismului, pe langa bucatarie si depunerile specifice, baie si alte accesorii dar avand si efecte asupra cutelor hainelor, indepartandu-le rapid.

Nu se recomanda utilizarea aparatului pe suprafetele din materiale ce se decoloreaza usor, pe obiecte vechi lacuite sau pe lemn de orice tip deoarece poate fi negativ afectata starea acestor suprafete din cauza temperaturii ridicate.

Cu siguranta clasicul aspirator nu este atat de polivalent iar eliminarea murdariei nici nu e luata in considerare, putand indeplini o curatare la un nivel incipient.

Investitia este mai mare in comparatie cu clasicele aspiratoare

Dar gradul de eficienta si de obtinere a rezultatelor optime in conditii nu tocmai favorabile este mult ridicat iar pe termen lung cheltuiala se amortizeaza numai prin faptul ca se va renunta la utilizarea altor solventi si solutii chimice.

Magazinul virtual al echipei Bricomix.ro va ofera posibilitatea informarii despre fiecare aparat de curatat cu aburi direct de la un consultant si posibilitatea cumpararii produsului dorit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului