Cum sa...

# insectele din casa #scapa de insecte #dafin

Cum sa scapi de insectele din casa in mod natural

Daca nu ai plase la geamuri sau stai la curte si usa de la intrare se deschide de nenumarate ori pe zi, cu siguranta te confrunti cu problema insectelor. Tantarii sunt insa cei mai sacaitori. Pe langa faptul ca inteapa si muscatura acestora provoaca mancarimi greu de suportat, acestia au un bazait strident, pe care cu greu il poti ignora.

 

Stim cu totii cat sunt de nocive substantele anti-insecte din comert, atat pentru sanatatea animalelor de companie cat si pentru cea a oamenilor. Asadar, daca nu vrei sa apelezi la solutiile din comert, pline de substante toxice, poti apela la banalele frunze de dafin.

Da, ai auzit bine! Frunzele de dafin nu doar ca sunt naturale si le are oricine in casa, insa te scapa si de insecte.

Tot ce trebuie sa faci este sa aprinzi doua-trei frunze de dafin, intr-o scrumiera sau intr-un bol de ceramica rezistent. Acest proces trebuie repetat pentru fiecare camera in care gasesti acesti intrusi nedoriti. In cateva zile vei observa ca nicio insecta nu va mai trece pragul casei tale.

Iar daca vrei sa petreci timp pe terasa, fara sa fii ciupita de tantari apeleaza tot la acest truc. Asaza pe masa o scrumiera in care sa pui 5-6 frunze de dafin si da-le foc. Mirosul acestora vor alunga tantarii, dar si alte insecte nedorite.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare