Cum sa...

#casa sigura #supraveghere video #copii #supraveghere video casa

Cum sa iti transformi casa intr-un loc mult mai sigur pentru copiii tai

Atunci cand esti parinte, vrei ca locuinta ta sa se transforme in cel mai sigur loc de pe pamant, pentru copiii tai. De aceea, cateva imbunatatiri de bun augur, absolut accesibile si eficiente, pot oferi un plus de siguranta casei tale, impotriva tuturor pericolelor din exterior. Asa cum vei vedea in randurile de mai jos, tehnologia joaca un rol important in serviciile de securitate disponibile astazi pe piata. In functie de bugetul de care dispui, poti avea acces la o gama variata de optiuni, pentru ca cei mici sa fie in siguranta 24 din 24 de ore, chiar si atunci cand prezenta ta fizica langa copii tai este practic imposibila.

Usi si ferestre

Sa incepem cu cele mai convenabile puncte de acces in locuinta voastra, preferate intotdeuna de hoti pentru usurinta cu care pot fi manipulate. De aceea, daca vrei sa te bucuri de o siguranta sporita si sa ii tii pe hoti afara, ai nevoie de ferestre si usi antiefractie. Cele mai bune astfel de produse sunt realizate dintr-un strat gros de otel. In cazul ferestrelor, acestea se inchid automat, nu blocheaza razele de lumina in afara casei si prezinta o rezistenta puternica la socuri, sau la tentativele de taiere. Pe de alta parte, cele mai bune usi antiefractie sunt realizate din otel galvanizat, fiind foarte greu de deschis. De aceea, incercarile esuate ale hotilor ii descurajeaza, iar casa ta ramane in continuare neatinsa de pericolele din exterior.  

Sistem video de supraveghere

Pentru a avea o pereche de ochi atintita mereu asupra casei tale, iti recomandam sa apelezi la ajutorul unui sistem performant de camere de supraveghere. Cele mai bune astfel de dispozitive permit monitorizarea in timp real si non-stop, pentru ca locuinta ta sa fie mereu supravegheata. Daca softul camerei de supraveghere este compatibil cu sistemul de operare al smartphone-ului tau, poti urmari oricand live imagini cu locuinta ta, acolo unde conexiunea la internet iti permite. Este foarte important sa ai acces la un unghi de supraveghere cat mai mare, de aceea alege un produs ce acopera o suprafata cat mai mare a zonei pe care vrei sa o monitorizezi.

Firma de securitate

Firmele de securitate ofera servicii de o foarte buna calitate si un personal pregatit sa intervina oricand. Oferta acestora presupune monitorizarea video a obiectivului, monitorizarea fizica prin oameni special antrenati, aparatura de supraveghere si logistica specifica interventiilor in forta. Totodata, firmele de securitate permit o comunicare transparenta atat cu toti clientii, in cazul unui incident petrecut in lipsa lor, cat si cu organele de ordine abilitate, pentru prinderea faptasilor si pentru aducerea acestora in fata justitiei.

Daca ti-ai propus sa aduci cateva imbunatatiri in sistemul de securitate al locuintei tale, noi ti-am aratat in randurile de mai sus 3 moduri prin care poti face acest lucru. Trebuie sa incepi cu cele mai usor de manipulat zone de acces din casa ta: usile si ferestrele. Poti la fel de bine sa te bazezi pe tehnologie, atunci cand vine vorba de securizarea casei tale. Un sistem eficient de supraveghere video iti permite libertatea de a monitoriza oricand, de pe telefon sau de pe tableta, orice activitate din interiorul spatiului tau. Nu in ultimul rand, sprijinul oferit de o firma de securitate te scapa de o multime de griji si pericole. Casa ta va fi monitorizata 24 de ore din 24, pentru ca familia ta sa se simta intotdeauna in siguranta.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea