Cum sa...

#curatenie #cum sa #debara #organizare

Cum sa iti organizezi debareaua in 5 pasi simpli

Debaraua este foarte importanta, deoarece aici se pastreaza toate bunatatile. De multe ori, aceasta camera poate fi neglijata si adesea eviti sa depozitezi lucruri acolo. Afla in 5 pasi simpli, cum poti sa-ti tii debaraua organizata, astfel incat sa nu te apuce o durere de cap de fiecare data cand cauti ceva acolo.

1. Rafturi reglabile

Aceasta solutie este ideala pentru spatii mici. Ai posibilitatea sa modifici inaltimile lor pentru a se potrivi nevoilor de stocare. De asemenea, rafturile de acest gen vor oferi un aspect ordonat si elegant magaziei tale.

2. Etichete

Aceasta este o modalitate excelenta de a-ti pune borcanele in ordine. Dar acesta poate fi si un proiect de decorare. Exista o mare varietate de etichete pe care le poti face in casa ta. Depinde de culorile, fonturile si dimensiunile pe care le folosesti pentru a le face sa se incadreze in designul tau.

3. Arunca lucrurile de care nu mai ai nevoie

Daca nu mai este utila, arunc-o! Nu tine lucruri doar pentru ca iti reamintesc ceva sau pe cineva. Adesea, depozitele sunt mici si nu ai prea mult spatiu, deci va fi mai bine daca nu este supraaglomerat. Pastreaza debareaua curata si aerisita!

4. Cosuri

Pentru ca magazia ta sa fie si mai organizata poti folosi cosuri. Pune-le pe rafturi si umple-le cu alimente. Aranjeaza-le pe baza a ceea ce sunt: faina, gluten, bomboane, condimente etc. De asemenea, poti adauga etichete pentru a facilita gasirea a ceea ce cauti.

5. O mica magazie

Aceasta este o idee cu adevarat inventiva si inteligenta. Daca ai de-a face cu un spatiu mic, nu uita de acest truc! Cea mai buna parte este ca o poti face singur. O sa ai nevoie de niste material, ata de cusut si de un centimetru de croitorie.

Imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare