Cum sa...

#modele #cum sa #decorare #casa

Cum sa decorezi ca un profesionist! 3 sfaturi simple si utile

Combinatiile de texturi sunt o necesitate daca sunteti tipul de persoana care iubeste jocul cu decorul. Iata cateva sfaturi despre acest lucru:

1.Mix modele - nivel incepatori

Cel mai simplu mod de a utiliza modelele este inlocuirea pur si simplu a unei culori solide cu un model in aceeasi nuanta. Acesta este nivelul incepatorului. Puteti face acest lucru si combinand culori. Cum ar fi sa amesteci o canapea gri cu o patura sau o perna de culoare galbena. Sau un covor albastru, cu un fotoliu plin de culoare roz.

2. Modele mixte - nivel intermediar

Dupa ce stapanesti pasul unu, poti incerca altceva. Se amesteca doua modele cu o culoare solida, dar avand in ca trebuie sa faca parte din aceeasi gama cromatica. Puteti merge cu puncte de polka si patrate, linii si valuri, puteti alege ori.

3. Se amesteca modele – nivel profesionist

Odata ce ati stapanit pasul doi, este timpul sa mergeti mai departe. Combinati doua modele, o culoare solida si adaugati un alt model. Cum sa-l alegeti pe ultimul? Doar asigurati-va ca este neutru. Deci este mai usor sa se potriveasca. Utilizati palete de culori daca nu sunteti sigur ce sa folositi. Incercati sa alegeti diferite texturi si diferite dimensiuni pentru modele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea