Cum sa...

#mobila piele #curatare mobilier #curatare canapea #sfaturi curatenie #curatare mobilier piele

Cum sa cureti rapid mobilierul din piele

Mobilierul din piele este cel mai pretentios si cel mai greu de curatat. Acesta se murdareste rapid, si daca nu actionezi rapid, sau nu folosesti solutia adecvata, rezultatele pot fi dezastruoase.

Urme de pix si carioci

Adesea, canapelele si fotoliile din piele sunt murdarite de copii cu pixuri sau carioci. Daca le stergi rapid, vei scapa rapid de pete. In cazul unei piele intoarse foloseste putin spirt medicinal. In schimb, pentru pielea normala poti folosi lapte demachiant. Acesta va curata rapid pielea si in plus, nu o ataca.

Guma de mestecat

Guma de mestecat poate fi indepartata cu usurinta daca pui peste aceasta un cub de gheata. Cand se intareste foarte bine, o poti ridica usor cu mana, fara a fi nevoie sa apelezi la cutit sau alte materiale abrazive ce pot deteriora pielea.

Pete de mancare si bautura

Pentru petele de mancare sau bautura poti prepara acasa o solutie magica ce va curata canapeaua de indata. Adauga intr-un castron 200 de ml de otet, 100 ml de ulei si 10 picaturi ulei esential de portocala.

Cu ajutorul uneor servetele de hartie, albe sterge obiectul de mobilier pe toata suprafata.

Otetul curata rapid murdaria, in vreme ce uleiul de masline functioneaza ca un balsam pentru acest material.

Sursa foto: aliexpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea