Cum sa...

#intretinere frigider #ingrijire frigider #dezinfectare frigider #zeama de lamaie #sfaturi curatenie #curatare frigider #lamaie #cum sa #bicarbonat de sodiu #frigider

Cum sa cureti frigiderul in cateva minute cu ajutorul unui fruct

Frigiderul constituie mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Este un mediu umed, temperatura este constanta iar in acesta sunt introduse zilnic noi produse alimentare ce constin bacterii. Necuratat periodic, frigiderul se transforma rapid intr-un adevarat pericol pentru intreaga familie.

Pentru a-l curata nu trebuie sa apelezi la chimicale. Este suficient sa-l cureti cu ajutorul unei lamai. Zeama de lamaie este un bun antiseptic. In plus, elimina rapid petele si mirosurile neplacute.

Tot ce trebuie sa faci este sa storci sucul de la doua – trei lamai si sa-l adaugi intr-un vas incapator. Inmoaie un burete de vase in suc si curata temeinic fiecare coltisor al frigiderului. Daca frigiderul are pete greu de indepartat adauga putin bicarbonat de sodiu pe acestea, dupa ce le-ai sters cu lamaie. Lasa pudra sa actioneze timp de doua-trei minute apoi curata din nou cu zeama de lamaie.

La final clateste frigiderul cu ajutorul unei lavete inmuiata in apa calda si lasa-l sa se usuce complet. Abia apoi il poti pune din nou in functiune.

Sursa foto: today.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea