Cum sa...

# intrebuintari lamaie #cum sa cureti #curatare frigider #curatenie bucatarie #casa #curatenie casa

Cum sa cureti rapid frigiderul cu o solutie bio, preparata in cateva minute!

Curatarea frigiderului este esentiala pentru igiena si sanatatea intregii familii. Aici se pot dezvolta bacterii periculoase, asa ca ai grija sa cureti frigiderul cel putin o data pe saptamana, iar la doua saptamani, cel mult trei, sa-l dezinfectezi complet. Si, daca te grabesti sau te feresti de solutiile din comert cu detergent si alte substante chimice, afla ca ai in casa cel mai bun antiseptic natural. 

Ca sa eviti transformarea frigiderului intr-un cuib de microbi, varsa zeama unei lamai pe un burete de vase curat (de preferat ar fi sa pastrezi un burete special pentru frigider), inmuiat in prealabil in apa calda. Uleiul esential de lamaie - pe care il poti procura de la magazinele naturiste - pus pe un burete umed este la fel de eficient. Curata si dezinfecteaza instant. 

Pentru un efect mai rapid, poti combina zeama sau uleiul de lamaie cu bicarbonat de sodiu. Aceasta solutie te scapa rapid si garantat de grija microbilor, iar, in plus, frigiderul tau va straluci. 

Pont! Daca vrei sa scapi si de eventualele mirosuri neplacute sau amestecate din frigider, pune pe usa acestuia o jumatate de lamaie. Schimb-o cand vezi ca incepe sa se usuce. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului