Cum sa...

#globuri sfoara #sfoara # proiecte diy # do iy yourself

Cum sa creezi decoratiuni minunate cu ajutorul unei sfori VIDEO

Probabil ai vazut multe astfel de globuri in filme. La prieteni sau in magazinele de decoratiuni. Stiai insa ca le poti crea singur(a) acasa, fara prea mult efort si cu costuri minime? Ai nevoie doar de rabare. Iata cat este de simplu.

Ai nevoie de:

  • sfoara (orice culori doresti)
  • baloane
  • aracet

Procedeul este unul foarte simplu, insa este migalos, asadar inarmeaza-te cu rabdare. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa umflii baloanele. Le poti umfla complet sau pe jumatate, in functie de dimensiunea pe care doresti sa o aiba sfoara.

Agata apoi baloanele de un suport inalt, avand grija sa nu se atinga intre ele. Pentru ca sfoara sa nu se lipeasca de baloane, poti aplica putina grasime pe acestea, intr-un strat foarte fin.

Inmoaie apoi sfoara in aracet si scurge excesul de lichid de pe aceasta. Infasoara sfoara in jurul balonului. Poti adauga cata sfoara doresti, in functie de modelul pe care vrei sa-l obtii.

Lasa apoi aracetul sa se usuce timp de minim o zi. Ideal ar fi chiar doua. Tot ce trebuie sa faci apo este sa intepi balonul pentru a-l sparge. Scoate resturile de balon din bol cu ajutorul unei pensete pentru a nu trica globul.

Poti folosi aceasta tehnica pentru a obtine globuri decorative pe care sa le asezi pe masa, in biblioteca sau chiar pentru a creea globuri pentru pomul de Craciun.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea