Cum sa...

#design masuta cafea #alegere masuta cafea #masuta cafea

Cum sa alegi masuta de cafea perfecta pentru living

Masuta de cafea nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Aceasta este un accesoriu indispensabil dar, mai ales, un obiect de mobilier ce atrage rapid atentia. Asadar, este foarte important sa stii cum sa alegi masuta perfecta pentru livingul tau.

Alege locul in care aceasta va sta si masoara-l

Sursa foto: fifthla.com

Fie ca o amplasezi langa o canapea sau intre doua fotolii trebuie sa stii sigur care este locul in care aceasta va sta. Daca spatiul din living este suficient de mare este posibil sa ai nevoie de mai mult de o masuta de cafea.

Dupa ce ai stabilit modul in care acestea vor sta masoara spatiul de care dispui. In felul acesta te asiguri ca masuta de cafea pe care urmeaza sa o cumperi nu va fi prea mica sau prea mare.

Alege stilul potrivit

Sursa foto: hgtv.com

Odata ce te hotarasti sa alegi o masuta de cafea pentru living trebuie sa stii ce stil se potriveste spatiului tau. De exemplu, daca livingul este amenajat in stil minimalist, va trebui sa alegi o masuta de cafea in acelasi stil.

Culoare si forma

Sursa foto: mobilyayatak.com

Dupa ce ai decis care este stilul de design dorit trebuie sa alegi culoare si forma dorita. Culoarea acesteia poate fi una mai deshisa decat canapeaua sau din contra, una mult mai inchisa. Ai grija insa ca nuantele alese sa se potriveasca si sa nu faca nota discordanta. In acelasi timp, tine cont ca masua de cafea trebuie sa iasa in evidenta, asadar nu alege aceeleasi culori.

Cat despre forma poti alege intre oval, rotund, patrat, dreptunghiular sau forma mai putin conventionale.

Utilitatea, foarte importanta

Sursa foto: woodenstreet.com

In alegerea masutei de cafea trebuie sa tii cont si de utilitatea pe care vrei ca aceasta sa o aiba. Daca vrei sa o folosesti doar pentru servirea cafelei sau pentru a pune o vaza cu flori, poti opta pentru una cat mai simpla. Exista insa si masute de cafea ce au incorporate vitrine sau mici biblioteci pentru depozitarea cartilor, ori masute cu spatii de depozitare.

Sursa foto principala: stockinaction.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului