Cum sa...

#scartait podele #scartait usi #scartait #podele #usi

Cum poti scapa rapid de scartaitul usilor si al podelelor

Nu este deloc placut sa auzi la tot pasul podeaua scartaind, sau orice usa care se deschide. Mai ales in miez de noapte, cand este liniste in casa, aceste sunete sunt cu adevarat suparatoare, nu numai pentru cei care le produc ci si pentru restul familiei.

Poti scapa insa rapid de aceste probleme apeland la aceste trucuri simple. In plus, probabilitatea de a avea aceste produse in casa este destul de mare, asadar nu mai astepta si rezolva acum problema.

Scapa de scartaitul usilor

O problema frecventa pe care multi o confrunta este scartaitul usilor. Scartaitul este produs de balamale, care in timp se uzeaza sau nu sunt bine lubrifiate de la bun inceput. Tot ce trebuie sa daci este sa scoti usa din balamale si sa aplici vaselina pe acestea, apoi sa o pui la loc. Ai insa grija ca vaselina sa acopere toata zona din interiorul balamalelor pentru a nu te confrunta rapid cu aceeasi problema.

Scapa de scartaitul podelelor

Podelele din lemn, care scartie sunt o problema mai ales pentru familiile cu multi membri. Acestea pot fi cu adevarat deranjante pentru restul familiei, mai ales in momentele de liniste cand incearca sa se odihneasca. Pentru a scapa de scartaitul podelelor, tot ce trebuie sa faci este sa aplici pudra de talc pe zona cu probleme si sa ai grija ca aceasta sa patrunda foarte bine printre crapaturi. Aceasta va umple rapid spatiul creat intre placile de linoleum, iar scartaitul va disparea.

Simplu, nu?

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului