Cum sa...

#otel inoxidabil #inox #otel

Cum poti scapa de zgarieturile de pe obiectele din otel inoxidabil

Otelul inoxidabil este un material dur, greu de distrus. Cu toate acestea, in timp, obiectele din otel inoxidabil se pot zgaria. Poti scapa insa de zgarieturile de pe obiectele din otel cu ajutorul a doua trucuri simple.

Foloseste detergent lichid

Evita sa folosesti solutii abrazive, deoarece acestea zgarie otelul inoxidabil. Poti folosi in schimb, un detergent lichid cu textura cremoasa. Picura putin detergent pe o carpa curata, umeda, si maseaza usor zona in care observi zgarieturi. Clateste apoi foarte bine obiectele cu apa calduta.

Uleiul pentru bebelusi face minuni

Uleiul pentru bebelusi face minuni in cazul obiectelor de inox, zgariate. Daca ai multe zgarieturi, de diverse marimi, un polish cu ulei pentru copii poate fi solutia salvatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa pui cativa stropi de ulei pentru bebelusi pe o carpa din bumbac, inmuiata in putina apa calda. Maseaza apoi zonele afectate cu aceasta si vei observa ca zgarieturile vor disparea.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului