Cum sa...

#masina de spalat rufe #masina de spalat #masina de spalat incorporabila

Cat este de practica masina de spalat rufe incorporabila in locuinta ta?

Modernismul zilelor noastre s-a indreptat, prin tehnologie si inovatie, catre un stil cat mai lejer, solutii cat mai practice iar cand vorbim despre locuinta noastra, catre elemente minimaliste ce ne ofera spatiu.

Un electrocasnic indispensabil si practic prin caracteristica sa speciala este masina de spalat rufe incorporabila care asigura o imagine cat mai compacta a spatiului unde este amplasata si sentimentul unui tablou unitar al ansamblului de elemente.

De la necesitate la rasfat

Fiecare bucatarie are propria sa personalitate, iar in functie de asta ne alegem electrocasnicele care o populeaza si modul de amenajare, pentru un acces cat mai facil in operarea acestora.

Bricomix s-a adaptat cerintelor actuale prin oferirea celor mai complexe echipamente, avand in acelasi timp si posibilitati clasice in alegere, insa capul de afis este tinut de solutiile incorporabile ale companiei.

Nu este foarte usoara etapa alegerii unui electrocasnic nou datorita diversificarii tehnologiilor utilizate, a optiunilor si a impactului economic imediat si pe timp indelungat.

Astfel ca vom tine cont de caracteristici ca optiunile disponibile, capacitatea de incarcare, nivelul consumului de curent si al rotatiilor efectuate pe un anumit ciclu dar si de pretul de achizitie, avand impact la nivelul bugetului de investitii.

Potrivirea in locuinta noastra este determinata de dimensiuni dar si de latura estetica aleasa in raport perfect cu mobila care o incorporeaza, culoarea predominanta respectand pe cat posibil stilul.

Posibilitatea multipla de alegere a materialelor din care este produsa masina de spalat reprezinta un alt criteriu al investitiei corecte pe termen lung, o durabilitate mai ridicata si un design mai luxos.

Electrocasnicele fac treaba in locul nostru

Nivelul inovatiilor in materie de masini de spalat rufe a ajuns intr-un punct care ne ofera comoditate maxima, simplele actiuni de configurare vor adapta procesul de spalare pentru orice grad de murdarie, calculat pe intervale de timp.

Salopeta pe care o purtati cand reparati masina s-a murdarit? Urmele de iarba si pamant de pe echipamentul de fotbal par imposibil de eliminat?

Hainutele bebelusului au nevoie de o atentie speciala?

Aceste intrebari, la ora actuala, primesc raspunsuri imediate din partea masinii de spalat, avand optiuni pentru murdarie ridicata dar si posibilitati delicate.

Siguranta copiilor nu este pusa in pericol indiferent de situatie, blocarea posibilitatii de intervenire pe toata durata programului avand grija de acest aspect iar inteligenta memoriei masinii de spalat va relua programul exact din punctul ramas in cazul deconectarii de la sursa de energie.

Avantajele sunt numeroase pentru alegerile cele mai moderne, avand posibilitate de a opera ecrane tactile ci nu butoane, de a spala si usca intr-un singur proces hainele sau optiunea de alerta a diferitelor stadii ale spalarii prin tonuri muzicale placute.

De asemenea, caracteristica incorporabila ne va orienta spre echilibru total al spatiului fara miscari necontrolate si suparatoare, dar mai ales fara sunet deranjant pe toata durata procesului de spalare, astfel ca depozitarea temporara sau permanenta a detergentior sau a accesoriilor aditionale nu va fi afectata de aceste actiuni.

Daca nu sunteti hotarat si va intereseaza vizualizarea pe viu si testarea echipamentelor, nu trebuie decat sa discutati cu reprezentantii Bricomix.ro iar impreuna veti adapta solutiile multiple ale comaniei cu nevoile personale.

Si inca ceva, masina de spalat rufe incorporabila poate ajunge direct acasa la dvs, lasand in seama noastra tot ce inseamna transportul acesteia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului