Cum sa...

# decoratiuni becuri #vaza flori #decoratiuni casa #amenajare casa #acvariu #terariu #becuri

Becuri arse? Nu le arunca! Iata ce decoratiuni uimitoare poti realiza

Ai becuri vechi, care s-au ars, sau pe care nu le mai poti folosi? Nu trebuie sa le arunci. Transforma-le in decoratiuni unuice pentru casa ta. Becurile pot deveni vaze pentru flori, acvarii pentru pesti sau terarii care sa aduca locuintei tale un plus de valoare.

Vaze pentru flori

Din becurile vechi, poti realiza vaze in miniatura pentru flori. Agata mai multe becuri pe un suport, umple-le pe jumatate cu apa si asaza in ele flori de dimensiuni mici. Poti aseza acelasi tip de flori in culori diferite, sau flori variate, pentru un design unic. Bucura-te de nota proaspata pe care o vor da locuintei tale.

Acvariu in minuatura

Credeai ca un bec nu poate fi transformat in acvariu? Se poate. Desigur, ai nevoie de un bec mai mare si nu unul de mici dimensiuni. Nu poti tine insa orice peste in acesta. Trebuie sa alegi o specie rezistenta, care poate trai singura, cum sunt pestii Betta splendens.

Mici terarii ce-ti vor inveseli locuinta

Becurile vechi pot fi transformate in terarii in miniatura. Sunt perfecte pentru plantele suculente, deoarece acestea nu au nevoie de mult spatiu. Cu putina indemanare poti realiza insa si peisaje in miniatura. Ai nevoie de muschi si plante de dimensiuni mici.

Tu ce faci cu becurile vechi?

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea