Cum sa...

#lenjerie de pat de calitate #alegere lenjerie de pat #lenjerie de pat

Alege lenjeriile de calitate de la Bedding.ro!

Lenjeriile de pat vin in diferite modele si materiale dar suntem convinsi ca pe voi va intereseaza calitatea acestora.

 

De departe cele mai confortabile si placute la atingere lenjerii de pat sunt lejeriile din bumbac. Desi sunt mai scumpe in general, diferenta de pret va merita in totalitate.

Lenjeriile de bumbac sunt cele mai cautate insa si cele mai greu de gasit. Exista mai multe tipuri de lenjerii din bumbac, diferenta dintre ele fiind facuta de calitatea bumbacului. Aceasta diferenta este facuta de lungimea bumbacului fibra, cu cat fibra este mai lunga cu atat bumbacul este mai de calitate.

Cel mai cautat bumbac este cel Egiptean, dupa cum si numele il da de gol, acest timp de bumbac este produs doar in Egipt, foarte rar gasit in Romania.

Desi lenjeriile din bumbac sunt cam cele mai scumpe de pe piata, diferenta de pret merita. Lenjeriile de bumbac sunt matasoase, foarte fine la atingere, nu se decoloreaza si sunt calduroase iarna si foarte racoroase vara.

Bedding.ro vine cu o varietate de oferte pentru gama proprie de lenjerii de pat. Fie ca vrei sa cumperi o lenjerie si o pilota, sau ai nevoie de 2 perne noi, aici gasesti tot ce trebuie.

Lenjerie de pat 100% BUMBAC FINET R60 - 1+1 GRATIS

O lenjerie cu imprimeu floral este must-have pentru primavara aceasta. Nuantele pale iti ofera o stare de liniste, iar materialul din bumbac 100% o sa te faca sa te simti ca pe un nor pufos. Lenjeria este excelenta pentru camerele decorate cu mobilier modern.

LENJERIE DE PAT 100 % BUMBAC FINET R60 - PILOTA CADOU

Lenjeria de pat cu nuante de albastru si flori are efect terapeutic si calmant. Te ajuta sa te relaxezi si sa te odihnesti in tihna. Este potrivita pentru spiritele libere, creative, care isi cauta inspiratia inclusiv in momentele de liniste. Este ideala pentru un decor cuminte, acolo unde lenjeria este principala pata de culoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea