Cum sa...

#vaporella #polti #aspirator aburi #curatenie eco #curatenie #produse curatat

Aburul, alternativa naturala contra germenilor si a bacteriilor

Ai debaraua plina cu sticle cu solutii speciale pentru curatarea aragazului, degresanti, solutii pentru parchet, pentru covoare, pentru mobila, sticle cu substante care promit indepartarea petelor de pe orice suprafata si asa mai departe. Crezi ca ai putea trai fara ele? Ei bine, se poate!

Chiar daca pare greu de crezut, se poate trai si fara multimea de produse chimice menite, se spune, sa iti faca viata mai usoara. Si asta intrucat au fost inventate aparatele de curatat cu abur. Acestea elimina nu doar murdaria, ci si alergenii si bacteriile care ne imbolnavesc pe noi si pe copiii nostri.

Polti, producatorul italian de top al electrocasnicelor pe baza de abur si al statiilor profesionale de calcat, a adus si in Romania aparatura de curatat cu abur de ultima generatie, extrem de prietenoasa cu mediul inconjurator. Unul dintre acestea este Unico, un sistem integrat proiectat sa ofere o curatenie maxima fara sa utilizeze detergenti, ci doar forta aburului. Unico aspira mai intai praful, apoi, cu ajutorul emisiei de abur, igienizeaza rapid si in mod natural toate suprafetele, neutralizand germenii, acarienii si bacteriile fara ajutorul detergentilor chimici. Cu alte cuvinte, este un aparat ECO, o alternativa natuala de lupta impotriva murdariei.

Potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Cambridge in colaborare cu medici de la spitalul de dermatologie din Lyon, aburul Polti elimina acarienii in proportie de 98%, si elimina si 86% dintre alergeni.

Cu aparatele de curatat cu abur detergentii devin inutili, astfel incat nu doar protejezi mediul inconjurator si iti menajezi sanatatea, ci si realizezi o economie financiara consistenta.

Apa transformata in abur „uscat”, adica la temperatura si presiune ridicate, curata toate suprafetele lavabile din casa si garanteaza igiena locurilor cu care intri in contact.

Cu sistemele de curatenie bazate pe forta aburului poti curata pardoseli, geamuri, oglinzi, faianta, gresie, rosturi, aragazul, elementele sanitare, saltele, canapele, covoare, mochete, parchetul, cuptorul, mobilierul de gradina, terasa, piscina si chiar  jaluzelele si caloriferele. Le mai poti folosi si pentru curatarea interiorului masinii, poti degresa cu ajutorul lor jantele auto, motorul. Mai mult decat atat, curatitorul cu abur se poate transforma intr-o veritabila statie de calcat cu abur.

Asadar, iti poti mentine nu doar casa curata cu ajutorul unui aparat de curatat cu abur de la Polti si poti renunta dintr-un foc la toata multimea de produse chimice care ocupa loc si care polueaza mediul inconjurator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea